Verstappen: Ricciardo i ja smo razgovarali, naš odnos je u redu

Vijesti

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 12 komentara

Nakon katastrofalne VN Azerbajdžana strasti se polako smiruju i čini se da većih posljedica unutar Red Bulla zasad neće biti. Šefovi ekipe su rekli da su oba vozača podjednako kriva za ono što se dogodilo te će se morati ispričati svima u tvornici prije iduće utrke.

Max Verstappen kaže da je razgovarao s Danielom Ricciardom, te da je njihov odnos u redu.

“Očigledno, razgovarali smo o tome. Daniel i ja smo potpuno OK jedan s drugim.”

“Možemo obojica vidjeti da ovo što se dogodilo nije dobro za ekipu. Već smo imali neke teške bitke, ali sve je bilo u redu. Bilo je tvrdo, ali fer.”

“Sad ćemo morati otići vidjeti ekipu u Milton Keynes i ispričati se. Moramo ostati pozitivni jer mislim da imamo zaista dobru priliku na idućoj utrci u Barceloni. Imamo puno nadogradnji u bolidu, sve izgleda zaista jako dobro.”

Na upit je li njihov odnos sada nalik na odnos Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga nakon sudara u Barceloni, Verstappen odgovara:

“Ne, ne. Mi smo puno razgovarali jedan s drugim nakon sudara. Obojica smo jako razočarani. Ne vjerujem da će ovo promijeniti naš odnos.”

Verstappen kaže da su obojica shvatili da je to što su napravili u Bakuu neprihvatljivo i fokus žele prebaciti na budućnost, a ne na događaje od prošlog vikenda.

“Očigledno, izgubljeni su vrijedni bodovi za ekipu. Nema mjesta za sudare s timskim kolegom. Takvo što se ne bi smjelo opet dogoditi. Sudar s timskim kolegom jednostavno se ne može dogoditi. Sudar se dogodi, ali očigledno – ne s timskim kolegom.”

Iako su Red Bullovi šefovi rekli da neće biti momčadskih naredbi, Verstappen se boji da bi se takvo što ipak moglo primijeniti kao u slučaju Force Indije prošle godine.

“Takav scenarij je moguć, ali mislim da mi nismo došli toliko daleko. Moramo razmisliti o ekipi kao o cjelini, a u nedjelju to nismo učinili.”


Odgovor

12 komentara

  1. Charles Leclerc 16
    CRooY3 Prikaži

    Lik po tko zna koji put napravi potez koji je zabranjen i nikome ništa. Obojica su podjednako krivi. Kupi prnje Dani, nema ovdje kruha za tebe.



    19
    17

    2
  2. Adrian Newey
    zgrobnika Donator Prikaži

    Bezi Riki, pa nek im netko drugi skuplja bodove.



    16
    14

    2
  3. Formula 1
    tomz Prikaži

    Kakav teleći pogled.



    13
    9

    4
  4. Charles Leclerc 16
    ferarista Prikaži

    prical sam sa nekim ljudima koji ga i dalje podrzavaju…jednostavno ne vjerujem pa taj je u rangu kvyata i maldonada, ustvari daleko ispred njih



    11
    9

    2
  5. Ferrari
    ferrari1984 Prikaži

    Panjina najveca



    1
    -1

    2
  6. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    nisi jedini ucinio to ti. Rici nije pogrijesio nigdje. Da nisi otisao opet nazad prema unutarnjoj strani covjek bi te otreso ko masnu krpu i rekao hvala bok i dovidenja. isao bi se ti meni sam ispricati a ne sa kolegom radnicima u tvornici. Ja ne kuzim zasto se od ovog uporno zeli napraviti da je Rici nesto zaje…???? mogu horner i markan mljeti do sutra o zajednickoj krivici i mogu to proglasiti kao kakav god zele incident ali ka pravila znam koja su bas uvedena zbog leteceg nizozemca i na kraju krajeva nisam slijep.



    8
    6

    2
  7. Jenson Button
    Foxi_HR Prikaži

    Odletio je Kvyat za puno manje…



    1
    0

    1
  8. Blue Flag
    Viper Prikaži

    Sudar se dogodi, ali očigledno – ne s timskim kolegom.

    Vid lika, znači smijem se sudarit, ali ne sa timskim kolegom…


    0
    -2

    2

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.