Force India predstavlja tri juniora u Barceloni

Vijesti

Luka Kolak

Prije 6 godina 1 min 0 komentara

Force India će u Barceloni poslati na stazu svoja tri mlada juniora na testiranja koja će se održati nakon VN Španjolske kasnije ovog mjeseca.

Rezervni i testni vozač Nicholas Latifi će dijeliti jedan VJM11 s razvojnim vozačem Nikitom Mazepinom. Za drugim bolidom će upravljati Mercedesov junior George Russell kao dio Pirellijevog programa testiranja guma.

Lafiti će dobiti prvi put priliku da sjedne za bolid Formule 1 prvog dana testirana u utorak, nakon što je njegov nastup na predsezonskim testiranjima otkazan zbog toga što nije bio dovoljno pripremljen.

Kanađanin će dobiti i prvi put priliku da sudjeluje u jednom dijelu trkačkog vikenda sljedeći mjesec kada će voziti prvi trening u petak na domaćoj stazi.

Mazepin je prvi koji je ove sezone sjeo u novi VJM11 kao zamjena za navedenog Lafitija prvog dana testiranja u Barceloni ranije ove godine. On će voziti na drugom i zadnjem danu testiranja u srijedu.

Force India je zainteresirana za nastavak suradnje s Russellom nakon što je mladi Britanac odvozio dva slobodna treninga za momčad prošle sezone.

Russell će voziti za Force Indiju u četvrtak na testiranjima, dok će Latifi preuzeti dužnosti vezane za Pirelli u srijedu.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.