Briatore: Ne znam hoće li Alonso nastaviti s McLarenom

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 6 komentara

Španjolska Marca prenosi izjave Flavija Briatorea koji nikako nije zadovoljan formom McLarena. Kontroverzni Talijan u svojim izjavama nije bio blag:

“McLaren je vrlo loš. Imaju isti motor kao Red Bull, ali su užasni. Trebali bi staviti Fernandu TV u bolid kako bi mogao gledati utrku. Barem bi tako imao malo zabave kad se već ne može utrkivati,” kaže Briatore.

Na upit hoće li Fernando i iduće godine biti u McLarenu, odgovara:

“Ne znam… Ekipa se mora poboljšati kad ima motor poput Renaulta. To je vrlo dobar motor.”

“Prošle godine tu je bio problem Honde, a sad ne znam u čemu je problem. Problem je u tome što je bolid prespor, previše.”

McLaren je najavio dovođenje potpuno novog paketa na iduću utrku u Barceloni, ali je Fernando Alonso smanjio očekivanja i rekao da će baš svi donijeti nove pakete na VN Španjolske, te da ne zna hoće li ono što oni naprave u odnosu na konkurente biti brže, jednako brzo ili sporije.


Odgovor

6 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Mudrijas se vec sastao sa Helmutom i Hornerom.



    7
    3

    4
  2. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Hej….. Flav… ne znam niti ja, hoće li Ferdo nastaviti sa McLarenom…. ali tvoje izjave mi smrde….. i od glave…. i od repa…..



    3
    -4

    7
  3. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    Pa ono…nedavno su spanjolski mediji izjavili kako alo nece vozit za mcl dogodine.



    7
    7

    0
  4. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ako cemo kroz moje navijacke oci i nadanja gledat, onda vam vec danas kazem da ce Alonso pobjedivati dogodine, a ako cemo kroz oci kojima gledam svakog dana kada procitam vijest o Alonsu onda nas, jos malo, 37-godisnjak nema izbora osim ostati u Mclarenu ili otici iz F1 i osigurati si mjesto u WEC-u…Ferrarijeva su vrata zatvorena, Mercedesova isto, sto zbog Hamiltona i Vettela sto zbog godina i ostalih mladih ponuda.Red Bull je tim mladih vozaca. Zadnji “matorac” je bio Coulthard koji je bio u vremenu kada se Red Bull razvijao. Pored Gaslya, Sainza, pa i cijele akademije na raspolaganju, Alonsu nema mjesta koliko god on bio bolji od njih. Dalje ostaju Renault i Mclaren. Povratak u Renault zvucao bi jednako dobro kao i Mclaren Honda 2015, ali bez ogranicenja budzeta za 2019 ili 2020 nema kruha od toga. Top trojka je sekundu ispred svih i ne nazire se kraj, a borba za 4 mjesto se i trenutno sada vodi. Ostala su nadanja, Ferrari i da odluci pogledati Alonsa, sto je po mojem misljenju nemoguce, tu su Leclerc, Giovinazzi, Ricci i ostala kompanija tako da je to to. Vremena vise nema, opcije su nikakve, ostaju nam nagadanja. Cak i ako netko ode Rosbergovim stopama (tipa Hamilton iako je meni to suludo) tu su Ocon, Wehrlein i takvi vozaci. Navijac jesam i sada samo sat i pol prije Bakua sanjarim o kaosu i Alonsu na postolju, ali mjesta i vremena nema, a prava je nocna mora da takav vozac ovako provede svoj kraj karijere.



    23
    21

    2
  5. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Ja ga nikako ne vidim u McL dogodine bez nekog velikog napretka kroz ovu godinu.



    6
    6

    0
    • Mercedes
      Har Kl Donator Prikaži

      Ja ne vidim razlog zašto bi McLaren njega angažovao slijedeće sezone.
      Mislim koji će ti klinac vozač njegovog kalibra, kad ne možeš sastaviti bolid za top tri tima.
      Da ne spominjem njegovu platu, koja je sigurno velika stavka u godišnjem budžetu ekipe.



      16
      12

      4

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.