Magnussen: Haas može parirati Renaultu u borbi za četvrto mjesto

Izdvojeno

Iako je McLaren momčad koja trenutno drži četvrto mjesto u poretku konstruktora, Kevin Magnussen vjeruje da je Renault najjača momčad u sredini poretka te da je Haas blizu njih.

Haas je nakon izgubljenih dvostrukih bodova u Melbourneu na sedmom mjestu s 11 bodova. McLaren ih ima 28, a Renault 25. Bez obzira na trenutno stanje, Magnussen smatra da francuska momčad ima najbolji paket.

[vozac broj=”20″ ime=”Kevin Magnussen” momcad=”Haas” sezona=”2018″]

Danac je uoči VN Azerbajdžana izjavio:

“Naš bi balans trebao biti dobar u Bakuu. Istina je da imamo vrlo dobar bolid ove godine koji je vrlo lijepo izbalansiran.”

“Međutim, teško je predvidjeti kakvi ćemo biti u Bakuu zbog tog što ne znamo što su ostale momčadi pripremile za ovu stazu. Pokušat ćemo izvući maksimum iz bolida, ali bit će zanimljivo vidjeti što i ostali mogu napraviti.”

“Rekao bih da smo trenutno na istoj razini kao i Renault i možda malo brži od McLarena, barem u kvalifikacijama. Ostatak momčadi iz sredine poretka nije konzistentan, ali sigurno je da ponekad mogu biti u borbi zajedno s nama.”

“Renault je vjerojatno najjača momčad u sredini poretka, ali mislim da imamo bolid koji im može parirati, a kad odradimo dobar posao možemo ih i pobijediti. Trenutno nam to mora biti cilj – borba s tim momčadima. Želimo biti bolji od prošlogodišnjeg osmog mjesta, mislim da će to biti lako za ostvariti,” izjavio je Magnussen.


Odgovor

5 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Moze jos par utrka.



    4
    3

    1
  2. Marlboro
    McKruno Donator Prikaži

    Pametna i odmjerena izjava. Ali da je to rekao u 2017-oj da će 2018-e biti u borbi za 4. mjesto ne računajući na Williams i Force Indiu …! Pitanje je samo da li će moći pratiti razvoj tokom sezone. Do kraja sezone se ipak nadam McLarenu kao predvodniku sredine poretka. Ipak sam McLarenovac ….! ☺



    9
    9

    0
  3. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Teško će Haas pratiti tempo razvoja i Renaulta i McLarena, ipak oni imaju višestruko više ljudi….



    10
    10

    0
  4. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Puno će ovisiti tip staze. Realno mislim da će Renault biti četvrta ekipa u ukuonom poretku. Cak ne bi otpisao ni FI zato jer su prosle godine pokazali da mogu razvijati bolid tokom sezone. Biti ce jaki na power stazama. Baku, Spa, Monza… McL mi smrdi, ali treba sacekati te njihove famozne nadogradnje.



    3
    3

    0
  5. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Na ovoj utrci bi Haas mogao biti četvrta najbolja ekipa, s obzirom na maksimalne brzine koje smo do sada vidjeli. A Force India bi trebala biti odmah iza njih. Toro Rosso je do sada bio brži na pravcima od ekipa sa Renaultovim motorom. Renault bolji od McLarena. Pa i Sauberu bi ovaj dugi pravac mogao donijeti barem konkurentnost za sredinu poretka. A ovogodišnji Williams, nemaju više ni brzinu na pravcima. Nemaju ništa. Možda bude nešto od njih ako riješe to hlađenje…



    2
    1

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.