Stroll ne očekuje ponavljanje pobjedničkog postolja u Azerbajdžanu

Vijesti

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 7 komentara

Lance Stroll ne vjeruje da će iduća utrka u Bakuu biti onako uspješna za Williams kao što je to bio slučaj prošle godine.

Podsjetimo, prošlogodišnje treće mjesto Strolla bilo je jedino pobjedničko postolje neke ekipe izvan kruga Mercedesa, Red Bulla i Ferrarija.

Dugi pravci na toj stazi igrali su na jače strane Williamsovog bolida i uz kaotičnu utrku Stroll se odlično snašao i došao do svog najboljeg rezultata karijere zasad.

“S našim trenutnim paketom i prirodom staze u Azerbajdžanu vjerujem da nećemo biti ni blizu kompetitivni kao prošle godine.”

“Volio bih misliti da hoćemo ako mislimo da imamo neke trikove u rukavu. No, dugački pravci koji su nam odgovarali prošle godine više nam ne odgovaraju. Ali, u utrkivanju se svašta može dogoditi,” kaže Stroll.

Ekipa planira velik broj nadogradnji za početak europskog dijela sezone u Španjolskoj, a Paddy Lowe tvrdi da nisu deprimirani situacijom i da već donose male nadogradnje.

“Poanta je u analiziranju podataka i razumijevanju gdje točno stojimo i što moramo učiniti. Organizaciju treba fokusirati na te ciljeve, a točno to i radimo jer nismo tamo gdje smo se nadali da ćemo biti.”

“Očigledno, ono što smo napravili tijekom zime nije bilo dovoljno dobro. Već smo u Kini ostvarili neke planove oko testiranja i procjene, što se možda ne primijeti na rezultatu, ali u kvalifikacijama smo imali određeni napredak.”

“Skoro smo ušli u drugu kvalifikacijsku rundu, malo je nedostajalo. Mislim da postoji doza optimizma da možemo razumno napredovati i već smo krenuli tim putem,” zaključuje Lowe.


Odgovor

7 komentara

  1. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Al ako bude 5 odustajanja i 4 probusene gume kao prosle godine tko zna mozda budes 12 haha salu na stranu nadan se da ce biti konkurentiji :)



    9
    9

    0
  2. Marlboro
    McKruno Donator Prikaži

    No shit, Sherlock.



    7
    1

    6
    • Renault
      Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

      Ovo mi je najjače, ovakvi odgovori, pa momak je samo odgovorio na pitanje što su ga novinari i pitali, i odgovorio je logično kako i jest. Šta je on trebao reći da Vi budete zadovoljni sa odgovorom?



      13
      12

      1
      • Marlboro
        McKruno Donator Prikaži

        Npr. nešto kao: – Ta utrka je bila dosta kaotična i zbog dosta nepredvidivih događaja uspjeli smo završiti na postolju. Žao mi je što me je Bottas uspio preći u zadnjim metrima utrke. Ove godine smo još pali u poretku i u slučaju ponavljanja kaotične utrke tu su ove godine još jači Haas, Renault i McLaren a niti ne smijemo otpisati Force Indiu koji će iskoristiti i najmanju mogućnost da dođu do dobrog rezultata.



        2
        0

        2
      • Renault
        Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

        S našim trenutnim paketom i prirodom staze u Azerbajdžanu vjerujem da nećemo biti ni blizu kompetitivni kao prošle godine.”

        “Volio bih misliti da hoćemo ako mislimo da imamo neke trikove u rukavu. No, dugački pravci koji su nam odgovarali prošle godine više nam ne odgovaraju. Ali, u utrkivanju se svašta može dogoditi,” kaže Stroll

        Šta je on ovdje rekao, a da se ne slaže s ovim tvojim komentarom?



        3
        3

        0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.