Nagradna igra: F1puls vam poklanja karte za Austriju i za Italiju!

Izdvojeno / Nemojte propustiti

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 784 komentara

Vaš omiljeni F1 portal želi se zahvaliti svojim čitateljima i želimo vam pokloniti dvije karte za VN Italije i dvije karte za VN Austrije. Obzirom da su naši donatori anulirali troškove servera kroz prošlih par mjeseci, od reklama smo uspjeli uštedjeti dovoljno da poklonimo karte nekome tko želi otići na jednu od dvije spomenute utrke.

Što?

Nudimo dvije nagrade – prva je 2 karte za Italiju, druga je 2 karte za Austriju. Sve što spominjemo je General admission za dan utrke, odnosno nedjelju. Na obje lokacije se radi o vrlo dobrim kartama obzirom da imate dovoljno povišenih dijelova na kojima možete popratiti utrku uz ekran uz stazu. Nema nikakvih problema u pronalasku pozicije i organizacije su relativno dobre. U Austriji malo bolja nego u Italiji, ali Monza je ipak Monza.

Kad?

VN Austrije vozi se 1. srpnja, a VN Italije se vozi 2. rujna. Međutim, nagradna igra traje 2 tjedna, odnosno pobjednike ćemo objaviti 6. svibnja (to je ona “prazna” nedjelja nakon VN Azerbajdžana).

Kako dobiti karte?

Za dobiti karte samo morate u komentaru ispod ovog članka napisati “Italija” ili “Austrija”, ovisno o tome koje karte želite. Za 14 dana ćemo slučajnim odabirom dodijeliti dva puta po dvije karte.

Za pametnjakoviće: nema smisla registrirati više računa na portalu pa pokušavati tako osvojiti karte. Svakom prijavljenom provjeravamo je li mu to dupla registracija. Ako pronađemo da je netko igrao nagradnu igru pod dva različita imena – nećemo ga uzeti u obzir za nagradu ni pod jednim imenom.

Tko sve može sudjelovati?

Svi osim autora i suradnika F1puls portala i njihovih obitelji.

Imate još neko pitanje?

F1puls nije zatvorena korporacija nego prijateljska zajednica i u tom duhu se odvija i ova nagradna igra. Sve će biti maksimalno pošteno i korektno, a ako postoje dodatna pitanja ili nejasnoće – slobodno pitajte ispod članka u komentarima.


Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.