Hulkenberg i Sainz zadovoljni novim dvostrukim bodovima

Renault je na VN Kine stigao do drugih dvostrukih bodova ove sezone. Nico Hulkenberg osvojio je odlično šesto mjesto, a Carlos Sainz završio je deveti.

Nico Hulkenberg

“Činilo se da su svi imali problema s gripom na startu, bolidi su proklizavali. Od početka smo bili na strategiji s dva zaustavljanja pa smo morali održavati gume, ali i držati jak tempo. To nam se isplatilo, sigurnosni automobil nam je išao na ruku i olakšao nam stvari, no mislim da bi i bez njega ostvarili isti rezultat. Brzina je bila dobra i završili smo na vrhu sredine poretka s novih osam bodova. Utrka je bila zabavna, to je sigurno.”

Carlos Sainz

“Još jedni dvostruki bodovi za momčad. Imao sam vrlo dobar start, ali me u prvom krugu jedan od Red Bullovih vozača izgurao pa sam izgubio nekoliko mjesta u odnosu na Nicu. Nakon toga smo uz pomoć sigurnosnog automobila odradili dva zaustavljanja. Tijekom zadnjeg stinta, iza Alonsa i Magnussena, moje su gume pretrpjele veliku degradaciju pa sam ih morao sačuvati za moguću šansu pri kraju utrke. Bio sam blizu Vettela, falio mi je jedan krug. Sve u svemu, sretan sam s bodovima, ali još uvijek moram naporno raditi s inženjerima kako bi se u potpunosti prilagodio bolidu.”

Francuska se momčad nakon prve tri utrke prvenstva nalazi na petom mjestu u poretku konstruktora s 25 bodova.

F1puls je otvorio svoj webshop. Jednostavno, brzo i jeftino do majica s F1 motivima.Eat, sleep, F1- Pogledaj majice i cijene
- Najprodavanija majica

Komentiraj

1 komentar

  1. Sarma Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Hulk > Sainz    20

    1
Povratak na vrh

Čitaj portal bez reklama i doniraj za život servera

Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...