Hamilton: VN Kine bila je katastrofa

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 2 min 10 komentara

Lewis Hamilton najuspješniji je F1 vozač na stazi u Shanghaiu – Britanac je slavio čak pet puta u Kini, što ga čini uvjerljivo najuspješnijim vozačem te velike nagrade. Prije početka trkaćeg vikenda očekivalo se da će Mercedes biti najbrži bolid, no već se u subotu ispostavilo da nešto nije u redu. Ferrari je u kvalifikacijama bio gotovo pola sekunde brži, a Hamilton je ponovno bio sporiji od momčadskog kolege Bottasa. Ništa bolja nije bila niti utrka, pa je uz potpuni nered koji je nastao sredinom utrke Hamilton ostao bez postolja, prvi put ove sezone. Niti on sam nije zadovoljan ishodom, pa iako je smanjio zaostatak za vodećim Vettelom, Mercedes još uvijek nije uspio pobijediti otkako je sezona počela.

“Jednostavno nisam imao dovoljno tempa na današnjoj utrci, moram shvatiti što se dogodilo. Ne mogu imati vikende poput ovih, to je katastrofa. Čeka nas teška bitka. Niti ja niti momčad nismo bili na razini ovaj vikend.”

“Za mene je jučer i danas bilo katastrofalno. Moram se što prije popraviti i ne dopustiti da ponovno ovako gubim bodove. Znam da moram držati glavu gore, radio sam to danas, no bio sam u potpuno drugoj utrci za razliku od ostalih oko mene, jednostavno mi nije bio dobar tempo.”

Hamilton se nalazi na drugom mjestu u poretku vozača te zaostaje devet bodova za vodećim Vettelom. Na samo pet bodova približio mu se momčadski kolega Valtteri Bottas, koji je drugu utrku uzastopno završio na drugom mjestu.


Odgovor

10 komentara

  1. Marlboro
    gogo77 Prikaži

    Pa dobro je i rekao meni se činilo da onaj bolid on nevozi.



    11
    10

    1
  2. Formula1
    f1zd Prikaži

    Shanghaiu? :prcnjau: :P



    1
    -5

    6
  3. Nigel Mansell
    ujac Prikaži

    Pa i nije mu bas katastrofalno, prepolovio zaostatak za vettelom



    21
    20

    1
  4. Kimi Raikkonen 7
    Hydroid prime Prikaži

    Kako se i nama lako naviknuti na dobro tako se i on navikao da kada stisne gas da pretekne sve sto je ispred njega. Kaze da je katastrofa. Mozda mu osjecaj je katastrofalan jer 3 utrke nema pobjede ali moze biti sretan jer za Vettel-om kasni samo 9 bodova.



    29
    23

    6
  5. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    aj šuti života ti, imaš najbrži bolid, krijete najednom party mode motora, praktikujete nešto, konvervantivni ste, i jednom budeš van postolja,i tebi odmah usrana trka. Šta bi da voziš 4,5 godina usran bolid, kad ti je utjeha P7, P8 u trci. Bil imao za to živce i volju? ne bi kralju. Nisi ni do pasa Alonsu i Schumacheru. Stfu



    45
    3

    42
  6. Sebastian Vettel
    sf16-h Prikaži

    Njemu katastrofa, ali… Treba malo te raznolikosti da ni Mercedes nije svugdje jak, pa da nekad čak bude i 3. najbrži bolid.



    6
    6

    0
  7. Adrian Newey
    zgrobnika Donator Prikaži

    Bila bi katastrofa da RB i Fortuna nisu zakuhali situaciju i da je LH zavrsio 6., a SV prvi. Dragi moj Hamilton brzo u najbližu ispostavu svevišnjeg i na koljenima mu zahvali na rezultatu.



    6
    4

    2
  8. Williams
    Webmaster Donator Prikaži

    A da je kojeim slučajem pobjedio nebi tako govorio.



    3
    -1

    4
  9. Lewis Hamilton
    smr201 Prikaži

    Mislio je valjda na svoj performans.
    Nismo ga navikli gledati da nikog ne prestiže cijeli dan, čak ni ne napada ozbiljno.
    Jer je u intervjuu nakon trke rekao da ima sreće što Max vozi ovaj tjedan isto ko prošli inače bi bilo puno gore za njega u bodovima.



    1
    1

    0
  10. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    A jaadan, a šta ćeš.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.