Bottas razočaran nakon izgubljene pobjede

Valtteri Bottas se drugu utrku zaredom mora zadovoljiti drugim mjestom. Mercedesov vozač je odradio dobar start, a nakon undercuta je preskočio Sebastiana Vettela i zauzeo vodeću poziciju.

Izgledalo je da bi Finac mogao doći do pobjede, ali se nakon sigurnosnog automobila sve promijenilo.

“Utrka se razvijala u našu korist, izgledali smo dobro sve do sigurnosnog automobila. Činilo se da je sve pod kontrolom i mislio sam da mogu do pobjede.”

Bez obzira na maksimalnu obranu od Ricciardovih napada, Australac ga je ipak prošao u 45. krugu, a do kraja utrke Mercedesov je vozač uspio obraniti poziciju od Kimija Raikkonen.

“Bili smo u nevolji s Danielom, a skoro i s Kimijem na kraju, što je razočaravajuće. Dali smo sve od sebe i imam osjećaj da smo zaslužili ovu pobjedu. Ovo je utrkivanje i takve se stvari događaju.”

“Moramo se zadovoljiti drugim mjestom. Međutim, nismo na to ciljali nakon starta utrke. Momčad je odradila dobar posao s undercutom, pit stop je bio savršen.”

“Da, na kraju smo izgubili pobjedu, ali smo bili prvi među onima koju su odradili jedno zaustavljanje, to je dobro. Ali da, razočaran sam jer nam je promakla pobjeda,” izjavio je Finac.

Komentiraj

2 komentara

 1. Multi 21 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Uz Riccija i jedan od ponajboljih danas po mom misljenju. Nadam se da moze nastaviti parirati Sebu i Luji  17

  2
 2. Trapgio Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Bottas odličan danas, njemu je SC uzeo pobjedu, uz Vettela navjeći gubitnik danas,  8

  0
Povratak na vrh

Čitaj portal bez reklama i doniraj za život servera

Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...