Toto Wolff naveo Carlosa Sainza kao kandidata za vozačko mjestu u Mercedesu

Izdvojeno

Vettel-Ferrari

Prije 6 godina 2 min 22 komentara

Mercedesov izvršni direktor, Toto Wolff, naveo je više kandidata za njihovog budućeg vozača ako u se u skorije vrijeme odluče na promjenu vozača. Trenutno i Hamilton i Bottas imaju ugovore koji im istječu krajem ove sezone.

Mercedes želi da Hamilton ostane, ali sve je izglednije da se Mercedesovi uvjeti koje zahtijevaju u novom ugovoru s Britancem kose s njegovim i da zbog tog ugovor još uvijek nije potpisan.

“Želimo da Hamilton ostane s nama sve do 2030., ali u Formuli 1 je sve moguće i sumnjam da možete naći vozača koji ne bi želio postati prvak s Ferrarijem. Ali zasad Lewis je s nama i nadam se da će biti barem do 2020.”, rekao je Wolff za španjolski El Mundo Deportivo

Daniel Ricciardo se najviše povezivao s mjestom u Mercedesu, ali u igri je još vozača, uključujući Mercedesovog juniora Estebana Ocona i Renaultovog vozača Carlosa Sainza o kojima Wolff ima jako dobro mišljenje:

“Znam ga već dugo vremena (Ocona), njegov napredak iz godine u godinu je očit.”

“Drugi vozač koji je izvrstan je Carlos Sainz Jr, ako se pokaže dobrim pored Hülkenberga sve ekipe će biti zainteresirane za njega. Željeli smo ga vidjeti s nama i čak sam se upoznao s njegovim ocem, ali oni su sad u Red Bullovom programu. Ali održavamo odličan odnos”, dodao je Wolff.


Odgovor

22 komentara

  1. Jim Clark
    VekiVedro Prikaži

    Bolje ti Toto razmišljaj o Hulku, dokazano odličan vozač, dok je Sainz još uvijek samo u priči odličan. To pokazuju rezultati ove dvije utrke.



    12
    11

    1
    • Ferrari
      Markozaja Prikaži

      Pa dobri su i hulk i sainz..renault ima dobru vozacku postavu



      20
      20

      0
    • Sergio Perez
      Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

      Hulkov domet je Renault, stalno ga se gura u top ekipu a on i dalje nema rezultata.



      5
      -4

      9
    • avalon Prikaži

      stvarno bi toto treba razmislit o hulkenbergu koji je više puta rezultatima dokaza da je odličan . u proteklih 7 sezona/137 trka nico se dokaza jednim PP , 2 FL i 0 postolja . stvarno impresivni rezultati . + mu je i to šta je još mlad. u 8. misecu navršit će 31. možda bi toto treba razmilit o ex kolegi nice tj perezu ( 2 godine mlađi ) koji je takođe odvozija 7 sezona/136 trka , a ima iza sebe 4 FL i 7 postolja od čega 3 sa sauberom od sauberovih 10 čime je najuspješniji sauberov “osvajač” postolja u povjesti ovog tima . osim toga perez je i najuspješniji “osvajač” postolja u povjesti FI jer od njihovih 5 perez je osvojia 4 i jedno fisichella . baš me zanima na osnovu kojih referenci je hulkenberg glorificiran ka nekakav uber vozač kad rezultata nema nigdi !?!??! moglo bi bit do bolida jer hulkenberg nikad nije vozija neki ekstra bolid ALI kroz 2014./15./16. i nico i sergio su vozili za isti tim s time šta je sergio osvojia 4 postolja ( 2016. čak 2 X 3. ) , a cijenjenji hulkenberg 0 postolja . bem ti pa i ismijavani maldonado ima postolje ( i to najviše ) , a cijenjeni , dokazano odlični hulkenberg ….



      9
      2

      7
      • Bar
        Artband Prikaži

        Čak i Monteiro i Pike imaju postolje iz novijih vremena, pa i Strol.
        Hulkenberg je svoju najveću šansu prokockao u Brazilu 2012, kada je pretičući Keteram proklizao i zakucao se u Hamiltona.

        Možda ne zaslužuje najbolji bolid, ali čovjek zaslužuje bar jedno postolje za karijeru.



        6
        6

        0
      • avalon Prikaži

        fala na minusima , s njima ste me demantirali , demaskirali moje laži u vezi rezultata hulkenberga . e da imate aduta kako bi me “pokopali” , a ovako … najbolje opalit – u nedostatku rezultata vašeg ljubimca dokazano odličnog vozača . neko vrime (možda i sada ) omrznuti perez je pokaza da je po rezultatima oled TV za hulkenberga . po svemu skoro identični osim po rezultatima . jedan ih ima i papak je , drugi ih nema ali je dokazano odličan . bi li mi ko priložija nekakav dokaz u vidu plasmana npr ili je sve samo stvar “ljubavi” ? jbte , popljuvani stroll je u PRVOJ sezoni , svojoj 8. trci ( zapravo 4. jer je ima 4 odustajanja ) osvojia 3. misto/postolje , a dokazano odlični u 7 sezona , 137 trka NIŠTA !?!?? i kad je ostvarija P1 u brazilu 2010. na kraju je završija 8. sa krugom zaostatka . najveći uspjesi u karijeri su mu 3 X 4. misto . nije loše … u prosjeku svakih 45 trka bija je na domaku 3. mista . fala Artband šta si me nadopunija sa monteirom koji je odvozija samo 37 trka , a već u 8. je završija na 3. mistu sa jordanom = FI ( preko midlanda i spykera ;) ) … interesantna simbolika zar ne ? ;) OK , to je zbog odustajanja svih vozača na michelinima u americi 2005. ali se tiagu piše 3. misto . ismijavani piquet Jr je sirota odvozija tek 28 trka dok nije dobija nogu iz F 1 ali je uprkos tako malo trka u svojoj 10. trci karijere osvojia 2. misto u njemačkoj i to sa tek 5,5 s zaostatka za pobjednikom lewisom , a starta je sa P 17 ;) i to nije ostvarija ka monteiro tj zbog odustajanja 14 vozača jer od 20 vozača 17 je završilo trku u hockenheimu ;) i za ovi post mogu minusi u nedostatku “kontra dokaza” :) :) :)



        5
        3

        2
  2. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Sve sam vise uvjeren u to da Okon zavrsava u Reno…



    4
    4

    0
  3. Formula1
    f1zd Prikaži

    2030? :prcnjau:



    11
    10

    1
  4. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Interesantno je da su smanjena očekivanja do 2020
    Prošle godine je govorio da je novi trogodišnji ugovor gotova stvar.
    Ako su smanjili dužinu ugovora na dvije godine, onda još ostaje samo lova da se usaglasi.



    2
    0

    2
    • F1puls Portal
      Sarma Donator Prikaži

      Pregovori Hamiltona i Mercedesa su u završnoj fazi i potpisivanje novog ugovora je samo stvar formalnosti. On bi trebao biti na tri godine, a Hamilton bi zarađivao oko 45 miliona eura godišnje i tako pretekao Sebastiana Vettela koji u Ferrariju zarađuje oko 40 miliona.

      Kada se svemu dodaju i primanja od raznih reklama, 33-godišnji vozač će za tri godine biti bogatiji za otprilike 150 miliona eura.

      “Dogovor je skoro završen. Lewis i mi smo na apsolutno istoj valnoj dužini, ali jedan takav ugovor kao što je njegov sadrži 100 strana s mnogo točaka. To mora biti pažljivo pripremljeno”, rekao je prvi čovjek i direktor Hamiltonovog tima Toto Wolff.

      “Toto zna, baš kao i ja, da od mene ne postoji bolji”, samouvjereno je poručio Lewis Hamilton.



      3
      -1

      4
    • Kimi Raikkonen 7
      Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

      Merc treba tu voditi igru, oni imaju adute na svojoj strani, Ham je zamjenjiv, a neka nađe drugi tim koji će mu dati bolid za pobjede.



      6
      4

      2
      • GrofDracula Prikaži

        Navijao sam za mercedes od pocetka zbog rossa, michaela i nice al ovo je sad neki “justin bieber” team… nadam se da ce uzet nekog boljeg vozaca iduce godine pa da opet mogu navijat a ne samo gledat ???



        7
        5

        2
      • Mercedes
        Har Kl Donator Prikaži

        Ciki-F1, lakše je Hamiltonu naći sličan tim, nego Mercedesu sličnog vozača.
        Ferrari je već dao ponudu Hamiltonu za slijedeću sezonu.
        To se da lako pročitati iz izjava Ferrarija i Mercedesa.
        Da Merc može sam voditi igru davno bi to bilo završeno.



        1
        -4

        5
  5. Sebastian Vettel
    daisy Prikaži

    Hulka je sjebo Rosberg kad je prekasno objavio odlazak u mirovinu kad je on već bio potpisao za Renault, a u to vrijeme je Mercedes tražio kompetitivnog vozača, a plus bi bio da je Nijemac i zato je i Wehrlein bio dugo u igri, jer je njihov junior i još uz to Nijemac, a u Hulk je htio u tvorničku ekipu i tad su i on i vjerojatno svi mislili da mu je Renault jedina opcija jer nikome nije bilo ni na kraj pameti da će mu se imenjak povući nakon osvojenog naslova. Uvjerenja sam da bi Hulk danas bio na Bottasovom mjestu da nije neposredno prije toga potpisao za Renault. Tako da je moguće da i njega još uvijek motre, samo sto ne znam kakav ugovor točno on ima, Sainzov je pretpostavljam kraći zbog TR-a/RB-a.



    11
    10

    1
    • GrofDracula Prikaži

      Toto je menader od Bottasa i po meni to je glavni razlog zasto je on u mercedesu…. poslusan decko a toto ima financijsku korist od toga… a i nije neka prijetnja Lewisu a to im je bilo bitno nakon Rosberga premda bi im sad Rosberg pomogao puno puno vise nego Bottas jer je znao gristi kad treba a to im sad upravo treba…



      1
      1

      0
  6. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Pereza ne žele velike ekipe zato jer je previse kompetitovan i ugrozio bi njihove prve vozače. Drag mi je zato jer je srčan i borben. Ima ogromno iskustvo i konzistentnost a i na kraju krajeva ima rezultate. Bottas je prosjek. Opće favoriziranje Hulka od strane mnogobrojnih fanova F1 ne razijem.
    Sainz ima brzine al i dalje ima dosta gafova. Jedini logičan izbor za Merc i Ferrari su mi Perez i Ricciardo. Ocon je mlad neka odvozi jos koji godinu u nekoj losijoj ekipi, bit ce vremena … fo isto vrijedi i za Leclerca.



    5
    2

    3

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.