Kubica: Bolid jednostavno nije dovoljno dobar

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 1 min 6 komentara

Nakon VN Bahreina jedna stvar postaje sve jasnija – Williams bi ove godine mogao biti klasični backmarker. Bolid je toliko loš da je ovog vikenda u kvalifikacijama bio sporiji od prošlogodišnjeg, dok ni u Australiji nije bilo ništa bolje. Ne pomaže ni izbor vozača koji očito ne mogu donijeti koju ekstra desetinku, pa je tako Williams od prošlogodišnjeg solidnog bolida pao na začelje. Svjestan je toga i Robert Kubica, rezervni vozač slavne momčadi, koji kaže da postoji dosta poteškoća.

“Bolid jednostavno nije dovoljno dobar”, izjavio je Poljak za austrijsku televiziju ORF. “Već smo u Barceloni uvidjeli da imamo poteškoća. Iako je Lance u Australiji odradio dobar posao, nismo uspjeli napraviti korak naprijed. Srećom znamo na što se trebamo usredotičiti kako bi rješili ove poteškoće.”

No, nije to jedina stvar koja muči Williams. Kao što se moglo i očekivati, Lawrence Stroll nije zadovoljan stanjem momčadi. Kanadski milijarder zatečen je u vrlo neugodnom razgovoru s Paddyem Loweom, a razlog tomu je jako loša forma.


Odgovor

6 komentara

  1. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Malo mi ide na zivce sto pojedinci stalno upiru prstom u Sirotkina i Strolla kao glavne krivce za trenutno stanje momcadi. U F1 su svi vozaci paydriveri osim mozda 2-3. Bolid je katastrofa.
    Ista je situacija i u Force Indiji, Ocon i Perez su fantasticni vozaci, puno bolji od Williamsove kombinacije ali su isto 0 bodova ako je bolid sranje. Ocekujem da Mercedes ih malo pogura s obzirom da je Ferrari dobro sve zakuhao s Haasom, a RB s TR….



    15
    5

    10
  2. Honda
    blown diffuser Prikaži

    Bolid je toliko loš da je ovog vikenda u bio sporiji od prošlogodišnjeg Neka vrate prošlogodišnji bolid i montiraju halo na njega. Problem riješen :D



    43
    42

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.