U Hondi se nadaju postolju sredinom sezone

Vijesti

Ante Vetma

Prije 9 godina 2 min 9 komentara

McLaren Honda

McLaren Honda

Hondin šef za motorsport, Yasuhisa Arai, vjeruje da McLaren može preokrenuti trenutnu situaciju i tekuću sezonu završiti na dobroj noti, sugerirajući da je pobjedničko postolje moguće već sredinom sezone.

Iako su u prvih pet utrka sezone imali golemih problema po pitanju pouzdanosti, ali i čiste brzine, momčad i vozači su i dalje optimistični. Njihov stav dijeli i Arai:

“Iskreno, prije početka sezone nije tako dobro izgledalo. Imali smo neočekivanih problema i potrošili smo puno vremena na to, dok smo istovremeno propuštali testiranje. Prema tome, nismo odradili raspored po planu nego smo kasnili sa svime. Ipak, malo po malo, brzo smo uhvatili korak.”

Arai predviđa da će do kraja sezone dohvatiti Williams i Ferrari.

“Vjerovali smo da možemo do bodova u Španjolskoj, ali je Fernando nažalost imao problema s bolidom. Možda u Monaku ili Kanadi bude prilike za bodove, a onda sredinom sezone i za pobjedničko postolje – nadamo se.”

“Australija nije bila tako dobra za nas, ali utrku za utrkom postajemo sve bolji i Honda je vrlo sretna zbog toga. Imamo ogromnu povijest kao McLaren-Honda i svi misle na to pa je pritisak velik,” zaključio je.


Odgovor

9 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    kako sad postolja? Jenson je nakon Španjolske izjavio da ne očekuje bodove ove sezone….teško da će moći dohvatiti Williams i Ferrari ove sezone, ali daj Bože, sezona bi bila možda i zanimljivija.


    0
    0

    0
  2. Luka Maloić Prikaži

    Izgubit će ljude na ovaj način. Bolje da budu iskreni i da pozivaju na strpljenje nego ovo.


    0
    0

    0
  3. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Bome, optimistični su ovi…


    0
    0

    0
  4. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Hmm, ne znam što bih rekao na ovo, a da ne ispadne da se rugam. Realnost je ono s čime se moraju suočiti u McLaren Hondi.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.