Vettel još uvijek nije potpuno zadovoljan ponašanjem svog SF71H

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 6 godina 1 min 0 komentara

Sebastian Vettel je današnje slobodne treninge u Australiji završavao na petom mjestu. Mercedes je još jednom bio najbrži, ali Ferrarijev vozač tvrdi da momčad u nastavku trkaćeg vikenda može napraviti određene izmjene kako bi bolid postao bolji i brži.

“Pokušali smo malo promijeniti balans jer se nisam osjećao ugodno. Mislim da u bolidu još uvijek leži dosta performansi. Nisam previše zabrinut jer znam da bismo trebali biti u boljoj formi ako sve odradim kako treba. Čini se da smo blizu, što je dobro, tako da bismo sutra trebali nešto učiniti.”

“Mislim da je bolid u redu. Nije još tamo gdje želim da bude, potrebno je još malo posla, ali ako to odradimo kako treba, trebao bi biti u redu.”

“Nisam bio zadovoljan krugom kojeg sam odvozio, kao što još nisam zadovoljan s ritmom i balansom, tako da dosta toga tek treba doći. Međutim, vjerojatno je isto svima.”

“Nadam se da mogu napraviti veći pomak od ostalih. Ako je tijesno, onda je dobro, znači da možete nešto napraviti. Nadam se da će ostati tako, ali to ćemo saznati sutra.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.