Brown: Honda radi dobar posao

Vijesti

McLarenov izvršni direktor Zak Brown pohvalio je Hondu i posao koji trenutno rade zajedno s Toro Rossom tijekom predsezonskih testova.

McLaren i Honda raskinuli su suradnju na kraju prošle sezone nakon neuspješne trogodišnje avanture, ali izgleda da se britanska momčad nije riješila problema, što možemo vidjeti tijekom testova kroz koje imaju brojne poteškoće s novim bolidom. Honda je, s druge strane, odradila ohrabrujuć broj kilometara s novim talijanskim partnerom.

Nakon šest dana testiranja, Toro Rosso je odradio 497 kruga, a McLaren 355. Brown je impresioniran onim što je vidio dosad.

“Mislim da rade dobar posao,” izjavio je Brown za Autosport.

“Mi smo fokusirani na naš program. Znam, kao što je bilo za očekivati, postoje mnoge usporedbe između Toro Rossa i nas tijekom testova, ali Eric [Boullier] i cijela momčad su fokusirani na naš program i vrlo smo sigurni da ćemo imati dobru sezonu.”

Brown je zatim rekao kako je uvijek bio uvjeren da će Honda proraditi jednog dana.

“Znamo da su velika kompanija i bilo je samo pitanje vremena kada će početi napredovati. Imaju dobar test i to je dobro za njih,” zaključio je Amerikanac.

Trenutno je u tijeku pretposljednji dan predsezonskih testiranja u Barceloni, a Toro Rosso ponovno ima više odrađenih krugova od McLarena. Događanja uživo možete pratiti ovdje.

 


Odgovor

5 komentara

  1. Mclaren
    wilson Prikaži

    Rade dobar posao za razliku od vas. Predzadnji dan testova a McL još uvijek provodi više vremena u garaži nego na stazi. Najtvrđa komponenta koju ste probali je SS. O dužem stintu da ne pričamo. A barem o pokušaju da probate simulaciju utrke da ne govorimo. No, ono što više bode oči su vaše izjave da problema nema. Na čemu ste vi?



    22
    22

    0
  2. beli333 Prikaži

    Sad se vidi tko je bio problem.



    17
    11

    6
  3. beli333 Prikaži

    Sigurno da radi dobar posao kad nema onih specijalnih britanaca sta se prave pametni i sve znaju i kad se kiksa onda je Honda krivac za sve cak i za saraf sta im otpadne sa bolida ili sta ne zavidaju dobro kotac



    2
    2

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.