Lowe: Prikupili smo mnogo podataka o novom bolidu

Izdvojeno

Paddy Lowe tvrdi da je Williams uspio odraditi maksimalan posao s obzirom na teške uvjete tijekom prvog predsezonskog testa na Catalunyi i da su uspjeli prikupiti mnogo informacija o novom FW41.

Lance Stroll, Sergey Sirotkin i Robert Kubica zajedno su odvezli 276 kruga kroz četiri dana na Montmelu, od kojih je skoro polovica bila odrađena posljednjeg dana testiranja u četvrtak.

Tehnički direktor britanske momčadi je zadovoljan jer kroz test nisu imali tehničkih poteškoća i zato što je svatko odigrao svoju ulogu u prikupljanju značajne količine podataka koji im mogu samo pomoći uoči drugog testa sljedeći tjedan.

“Imali smo dosta težak tjedan zbog vremena, ali zapravo smo vrlo sretni jer smo uspjeli izvući maksimum iz uvjeta koje smo imali,” komentirao je Lowe.

“Prikupili smo veliku količinu podataka i uspjeli smo odraditi vožnje bez problema s pouzdanošću i ostalih kvarova. Također smo po prvi puta mogli vidjeti performanse našeg bolida kroz krugove iako smo tek zadnje poslijepodne imali normalne temperature za vožnju.”

“Momčad je odradila izvrstan posao uzevši u obzir da bolid do prije tjedan dana nije bio ni upaljen. Lance, Sergey i Robert odlično su vozili u teškim uvjetima bez da su napravili kakvu štetu.”

“Radujemo se povratku na stazu sljedećeg tjedna i nadamo se da ćemo imati toplije vrijeme kako bismo imali reprezentativnije testiranje.”

Britanska je momčad prvi test završila na petom mjestu po broju odrađenih krugova.


Odgovor

2 komentara

  1. Kimi Raikkonen
    Iceman 7 Prikaži

    Mislim da ako hocete vidjet pune performanse bolida da morate oduzet sekundu…



    3
    3

    0
  2. beli333 Prikaži

    Pusti Kubicu sa lanca pa da vidiš pola sekunde brzi od ovih klinaca



    4
    1

    3

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.