Williams potpisao sponzorski ugovor s Acronisom

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 6 godina 2 min 2 komentara

Williams je potvrdio novi strateški sponzorski ugovor s tehnološkim gigantom Acronisom, koji se bavi zaštitom podataka. Williams vjeruje da će se to odraziti na performanse u utrkama. Acronis će Williamsu, kao dio ugovora, pružiti inovativna rješenja u zaštiti podataka, uključujući izradu rezervnih kopija, obnavljanje podataka u slučaju nesreće, sinkroniziranje i dijeljenje podataka itd.

Acronis je uključen u Formulu 1 od 2016. sa svojim partnerstvom s Toro Rossom, a objavio je i partnerstvo s Renaultovim Formula E timom. Iako je Acronis objavio da će ostati partneri s Toro Rossom, odlučili su da će glavni fokus, što se tiče Formule 1, biti na Williamsu.

“Tehnološke inovacije su srce onoga što mi radimo u Williamsu, s tim dolazi i velika potreba zaštite podataka. Oduševljeni smo što ćemo surađivati s Acronisom koji s nama dijeli potrebu za širenjem inovacija i tehnologije,” rekla je Claire Williams.

Glasine o potpisivanju ugovora s Williamsom su se pojavile nakon povezivanja Sirotkina s timom, jer je Acronisov CEO Rus Sergej Belusov. John Zanni, predsjednik Acronisa je odmah osporio takve tvrdnje.

“Za nas je to bilo totalno nepovezano. Jedini razlog ugovora je tehnologija. To je jedina osnova naše odluke. Razlog povezivanja s Williamsom je obim njihove infrastrukture i Williamsova potreba da zaštiti tu infrastrukturu,” rekao je Zanni.


Odgovor

2 komentara

  1. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    mmm daaaaa



    2
    2

    0
  2. zigorec Prikaži

    Ovaj predsjednik Acronisa kao da je odvjetnik – otvorio je usta pa znaš da laže.



    2
    2

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.