Korisnički panel

Najnovije s foruma

Williams potpisao sponzorski ugovor s Acronisom

Williams je potvrdio novi strateški sponzorski ugovor s tehnološkim gigantom Acronisom, koji se bavi zaštitom podataka. Williams vjeruje da će se to odraziti na performanse u utrkama. Acronis će Williamsu, kao dio ugovora, pružiti inovativna rješenja u zaštiti podataka, uključujući izradu rezervnih kopija, obnavljanje podataka u slučaju nesreće, sinkroniziranje i dijeljenje podataka itd.

Acronis je uključen u Formulu 1 od 2016. sa svojim partnerstvom s Toro Rossom, a objavio je i partnerstvo s Renaultovim Formula E timom. Iako je Acronis objavio da će ostati partneri s Toro Rossom, odlučili su da će glavni fokus, što se tiče Formule 1, biti na Williamsu.

“Tehnološke inovacije su srce onoga što mi radimo u Williamsu, s tim dolazi i velika potreba zaštite podataka. Oduševljeni smo što ćemo surađivati s Acronisom koji s nama dijeli potrebu za širenjem inovacija i tehnologije,” rekla je Claire Williams.

Glasine o potpisivanju ugovora s Williamsom su se pojavile nakon povezivanja Sirotkina s timom, jer je Acronisov CEO Rus Sergej Belusov. John Zanni, predsjednik Acronisa je odmah osporio takve tvrdnje.

“Za nas je to bilo totalno nepovezano. Jedini razlog ugovora je tehnologija. To je jedina osnova naše odluke. Razlog povezivanja s Williamsom je obim njihove infrastrukture i Williamsova potreba da zaštiti tu infrastrukturu,” rekao je Zanni.

Komentiraj

2 komentara

 1. zigorec Komentar ima previše negativnih ocjena. Ipak otvori

  Ovaj predsjednik Acronisa kao da je odvjetnik – otvorio je usta pa znaš da laže.

  2  0
 2. pero Komentar ima previše negativnih ocjena. Ipak otvori

  mmm daaaaa

  2  0
Povratak na vrh
Događaj Datum
Haas 14. veljače
Williams 15. veljače
Red Bull 19. veljače
Sauber, Renault 20. veljače
Mercedes, Ferrari 22. veljače
McLaren 23. veljače
Toro Rosso 26. veljače
1. predsezonski test 26. veljače - 1. ožujka
2. predsezonski test 6. ožujka - 9. ožujka

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu: