Grid djeca umjesto grid cura [anketa]

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 1 min 16 komentara

Došla je službena obavijest o zamjeni grid cura – od 2018. to će biti grid djeca. Iz F1 kažu da će to biti više relevantno i zanimljivo za publiku, posebno za mlade. Djeca će biti odabirana iz manjih sportskih klubova, pobjedom na lutriji ili koji su natjecatelji u kartingu ili nekoj nižoj seriji Formule. Ideja je bila ostvariti san svim mališanima koji tek ulaze u svijet motorsporta i žele doći do Formule 1.

“Drago nam je da ćemo na ovaj način moći pružiti priliku budućim prvacima da stoje pored svojih junaka uoči utrke”, rekao je Jean Todt. “

Što mislite o novoj odluci?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

16 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    A sta da mislim o odluci da se umjesto grid djevojaka dovedu djeca u oktanski sport koji 90%+ gledatelja cine odrasli muskarci.
    Za djecu je ovaj sport prekompliciran i nezanimljiv (veliku vecinu) zene su prava rijetkost da prate f1 (čast izuzecima)

    Vjerujem da su oni sve to izanalizirali na papiru i da ima (nadam se) nekog smisla za bolju f1 ali za sada to su tako banalne stvari koje jedna za drugom izazivaju minuse prema novim vlasnicima.

    Radite sta ocete, i tako je vaše vlasništvo.



    7
    6

    1
    • Sebastian Vettel 5
      Schumi Prikaži

      Bacili su oni računicu, koliko će im love ostati u džepu ukidanjem grid cura. A nikakva im analiza ne može prognozirati hoće li to učiniti F1 boljom. Prije da će je učiniti lošijom, što ljute vjerne navijače sa ovim. Možda dobiju neke nove, koji ionako neće doživljavati ovaj sport. A mi ćemo na kraju pretrpjeti, sve dok ne utiče na samo utrkivanje.



      4
      4

      0
  2. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Dakle dobile su nogu jer je po nekima ovo bio degradirajući posao za žene, a to što su sada bez posla kojeg su voljele i za koji su bile dobro plaćene nikome ništa? Imaš nešto što voliš i sada ti neko da nogu jer smatra da je to što voliš degradirajuće za tebe. E to je ono što mene jako smeta, a ne to što neću više moći gledati lijepe žene na gridu.

    Oke niije nešto što će promjeniti F1 drastično, ali ako se donose odluke u svrhu nekog cilja a postigne se nešto totalno kontra tom cilju….onda se pitam imaju li ti ljudi imalo pameti?

    Što se tiče djece na gridu, oke, neka klinci upoznaju svoje heroje, lijepo je to iskustvo. Mogli su lijepo ostaviti cure na gridu, a djecu odvesti u obilazak garaži i eventualno druženje s vozačima nešto tipa Kimi ove godine s onim uplakanim klincem. Svi bi bili sretni i zadovoljni.



    11
    10

    1
    • Stefan Bellof
      pigmalion Prikaži

      Kolega,

      To je ona shema / deviza: zašto bi netko razmišljao sâm za sebe. ajde, da ja razmišljam umjesto tebe, pa će ti biti bolje nego što ti možeš sebi poželjeti.….. : facepalm:

      Netko smatra i misli što bi nekome bilo bolje…… to je čisto oduzimanje ljudskih prava…… na perfidan način.



      3
      1

      2
    • Sebastian Vettel 5
      Schumi Prikaži

      Curama treba platiti, djeca će rado doći, onako. Samo ih lova zanima. A to o nekakvoj ponižavajućoj ulozi za žene je samo izgovor.



      4
      4

      0
    • David Croft
      Dome_Senna Prikaži

      senna66 Tako je majstore. Upravo sam htio napisati isti komentar. Nije toliko stvar što nam miču grid djevojke koliko je to što su one zbilja voljele taj posao i prije odluke ih se apsolutno nije ništa pitalo. Pokušaj zauzimanja za nečija prava na način da ih diskriminiraš za druga… Way to go liberty!



      3
      3

      0
  3. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Koji je to TIPIČNI kapitalistički, gonjen profitom pojam: ja ( Liberty Media ) imam vlasništvo nad tim, nad nekim i MOGU raditi što god me volja!!??

    Ovo je više od kapitalizma – to je DOBROVOLJNA diktaura, teror, vlast koju ne zanima ništa osim vlastitog EGZISTENCIJALIZMA…… sebičnost…… VELIKA sebičnost.

    Pa Vladimir Putin bi bolje vodio F1, nego ova SPRDNJA media, što god već……
    Oh, Bernie….. nisam te volio….. ne volim te niti sada…….

    Ja sam razočaran.



    6
    -1

    7
  4. Kimi Raikkonen
    Iceman 7 Prikaži

    Kraj bolida od 1000ks ( rip Honda) ,kraj najbrzih trkacih auta na svijetu stajat ce…. djeca….. Nek vrate turbolimac i puste djecu nek skacu po bolidima do himni….



    10
    7

    3
  5. David Croft
    Ferrari Prikaži

    OK ideja…ako baš mora biti tako nemam nekih problema.



    3
    1

    2
  6. Ayrton Senna
    Ayrton S Prikaži

    Moram priznati da im je super ideja. Klincima je to kraj svijeta, pogotovo onim koji voze go kart



    2
    1

    1
  7. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Leave kids alone,mame su zakon! :D



    12
    11

    1
  8. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Isto kao kod tenisa i fudbala.

    Ja sam za…


    0
    -1

    1
  9. Ayrton Senna
    maurich Donator Prikaži

    Ajde, barem malo su se izvukli. Kao u nogometu, klincima je to wow, biti kraj svojih idola…ali opet…zar tim klincima u nižim kategorijama ne bi bilo više inspirativnije vidjeti grid djevojke, pa sanjati da će jednoga dana ako budu dovoljno uporni, oni biti ti koji će se družiti sa prekrasnim djevojkama prije utrke? Zar nije to dio kraljevskle klase motosporta, glamura i svega što ide uz to?



    5
    4

    1
  10. Ayrton Senna
    FerrariF1 Prikaži

    Meni se ideja čini OK.. Zašto ne.. Neka klinci dožive taj cjeli spektakl iz bliza.. Uz svoje junake.. One za koje navijaju.. Iako je ovo ajmo reć muški sport.. Mislim je.. Muški sport.. Ali i djeca jednom postaju muškarci.. Neka od malih nogu uče i gledaju ono što ih veseli.. Mislim da ima dosta klinaca koji danas prate Formulu 1.. Možda ne na nivou kao mi na ovom ludom portalu (kojeg obožavam) ali imaju svoje junake i zašto im ne dati priliku da ih upoznaju i bar na kratko budu uz njih ako im se pruži šansa.. U nogometu su isto klinci redovno uz nogometaše.. I nikom to više nije čudno.. Mislim da će se brzo svi naviknut na klince u Formuli 1.. Kao i na one “japanke” ili “muške tange” za sigurnost na bolidima he he..


    0
    0

    0
  11. Sebastian Vettel 5
    Ronin Donator Prikaži

    Izgleda da i na portalu ima 23% :P :D



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.