Toro Rosso će predstaviti STR13 u Barceloni

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 6 godina 1 min 2 komentara

Toro Rosso je objavio da će predstaviti bolid za nadolazeću sezonu prvog dana testiranja u Barceloni.

Iako će službeno predstavljanje biti 26. veljače, prije početka testiranja u Barceloni, STR13 će biti iskušan u Misanu, gdje će se odviti snimanje u promocijske svrhe.

Ovogodišnja sezona će biti jako uzbudljiva za talijansku momčad. Toro Rosso se tek prebacio na Hondine pogonske jedinice, koje je McLaren nakon problematične trogodišnje veze odbacio. A tu je problem sa vozačkom postavom, koja je najneiskusnija na gridu trenutno.

No u Toro Rossu se nadaju da će nakon prošlogodišnjih problema s Renaultovim motorima, na koje nije ostao imun ni Red Bull, Hondina pogonska jedinica biti poboljšanje u smislu pouzdanosti bolida. A rezultati bi mogli ishoditi i Hondinim motorom ispod šasije Red Bulla.

Današnja potvrda datuma od strane Toro Rossa znači da su ostali još Hass, Force India i Red Bull da objave datume predstavljanja svojih bolida.


Odgovor

2 komentara

  1. Daniel Ricciardo
    MALAK Prikaži

    Pičku materinu nikad proč ovaj siječanj a sada mi ide sve sporije vrijeme…. još 2 i pol tjedna do predstavljanja bolida … uffff



    8
    2

    6

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.