Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Vozači odabrali najviše ultra mekanih guma za VN Abu Dhabija

Za posljednju prvenstvenu utrku sezone 2017. vozači su izabrali ultra mekanu mješavinu, što ju uz super mekanu komponentu čini najkorištenijom ove godine. U Abu Dhabiju asfalt nije grub pa su jasan i dominantan izbor bile ljubičasto označene gume. Kod nekoliko momčadi imamo “neslaganja” u izboru, a to su Mercedes, Red Bull, Force India, Williams i Sauber.

Hamilton je tako uzeo set mekanih više, dok je Valtteri uzeo set više super mekanih. Kod Red Bulla je situacija nešto drugačija. Verstappen je uzeo tri seta super mekanih, a Ricciardo čak 10 setova ultra mekanih, što je za jedan više od Maxa. U Force Indiji je opet drugačija situacija jer je Ocon uzeo set više mekanih, a Perez set više ultra mekanih. U Williamsu je isto kao i kod Mercedesa, dok su Sauberovi vozači odabrali isti broj super mekanih, ali raziličiti ostali.

Momčad koja je uzela najviše super mekanih guma je Renault, čak četiri seta. Za usporedbu, Stroll je uzeo samo jedan set crveno označenih guma. Ostali izbori su podjednaki ili s razlikom od 1 seta manje/više.

Klikom na reklamu otvara se novi prozor!

Komentiraj

Povratak na vrh
Klikom na reklamu otvara se novi prozor!
Momčad Predstavljanje bolida
Ferrari 22. veljače

Anketa

Gdje pratite prijenos F1 vikenda?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do VN Australije 2018.! :)