Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Pirelli uvodi novu najmekšu mješavinu guma

Ekskluzivni dobavljač guma za Formulu 1 će sljedeće sezone uvesti novu najmekšu mješavinu čiji će bočni zidovi biti obojeni u ružičasto, a ime nove komponente Pirellijeve gume će biti otkriveno uskoro, prenosi Autosport.

Talijanski dobavljač je na Twitteru navijače upitao treba li se nova mješavina zvati megasoft, extremesoft ili hypersoft.

Ružičasta boja se na bočnim stranama Pirellijevih guma pojavila na ovogodišnjoj VN SAD-a u sklopu podizanja svijesti o raku dojke, kada je zamijenila ljubičastu oznaku ultra mekane mješavine.

McLarenovi vozači Stoffel Vandoorne i Lando Norris će sljedećeg tjedna sudjelovati na testiranju guma na Autodromo Jose Carlos Pace, dok će nakon VN Abu Dhabija svih 10 momčadi dobiti priliku probati Pirellijeve mješavine za 2018.

Klikom na reklamu otvara se novi prozor!

Komentiraj

11 komentara

 1. Meni se nekako najviše sviđa hyper soft.
  0
 2. Dovoljne su i 3 varijante guma, al da je veća razlika između svake. Ove godine nije skoro pa ni bilo razlike između ljubičaste i crvene. OK, slažem se, možda je Pirelli malo konzervativno ušao jer nisu znali kako će se novi aerodinamični auti ponašat prema gumama, ali sad sve znaju. Daj tri gume, npr: mekša od sadašnjeg Ultra (ta novo najavljena), sadašnji crveni soft i bijeli hard.
  A tek kad bi se gorivo moglo nadoljevat, mmmmm

  3
 3. Napraviti ultramegahyperextrasoft mjesavinu koja ce se koristiti samo u kvalifikacijama, a u utrci dozvoliti momcadima da odaberu gumu na kojoj ce startati te tako stvoriti mogucnost za razlicite strategije…

  2
 4. Crash Donator

  I dalje stojim kod RS – ridiculously soft

  5
 5. jos jedna komponenta nije potrebna(vec imamo tri sa soft u imenu), jedno treba sve postojece komponente spustit za jednu stepenicu,
  novi hard je sadasnji medium, ….
  a ultrasoft da bude jos mekaniji

  3
 6. hipersoft bi bio nekako najbolji :D

  3
 7. ultra, mega, giga, tera :D moj licni izbor mega.

  1
 8. Hamiltonov prijedlog za naziv: SexySoft/UltraBlessed

  A sad za ozbiljno…megasoft mi se cini kao najbolji naziv….

  6
Povratak na vrh
Klikom na reklamu otvara se novi prozor!
Momčad Predstavljanje bolida
Ferrari 22. veljače

Anketa

Gdje pratite prijenos F1 vikenda?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do VN Australije 2018.! :)