Oconu pozlilo nakon kvalifikacija

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 1 min 10 komentara

Esteban Ocon je izjavio kako su jučerašnje kvalifikacije bile vjerojatno najteže u njegovom životu jer se razbolio upravo prije nego što su počele.

“Sjajne kvalifikacije,” napisao je na društvenim mrežama. “Ali, vjerojatno najteže u mom životu, osjećao sam se loše cijelo vrijeme.”

“Ekipa je ponovo napravila sjajan posao, ponovo smo najbolji od ostatka.”

Ocon je odvozio sedmo najbolje vrijeme što će se pretvoriti u šesto startno mjesto nakon što Max Verstappen ode na začelje.

“Drago mi je da sam izdržao cijele kvalifikacije, imao sam problema s glavoboljom i sa stomakom.”


Odgovor

10 komentara

  1. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Buducnost F1, a Checo pomalo pada u sjenu



    12
    12

    0
    • avalon Prikaži

      pada perez , pada . samo je 11 Vs 6 u Q i + 17 za sergia uz 2 odustajanja meksikanca i 0 ocona . btw , u trkama koje su oba završila omjer pobjeda je 10 Vs 4 za pereza . stvarno oconova sjena sve više “pokriva” pereza . svaka čast momčiću na telentu , vjerovatno je on jedan od nositelja budućnosti F 1 no ne treba zbog nekakvog animoziteta prema perezu podcijenit meksikanca . posli šestorke iz mercedesa , ferraria i RB on je najuspješniji vozač “ostatka” grida . šta bi tek bilo da pomalo ne pada u sjenu ?



      4
      4

      0
      • Dietrich Mateschitz
        Ante Vetma glavni urednik Prikaži

        šta bi tek bilo da pomalo ne pada u sjenu ?

        Onda bi dobivao timskog kolegu redovito i uvjerljivo?

        Piše da Perez pada, ne da je pao. Ajmo onda u brojeve malo dublje, ne tako površinski. Obzirom da je u prvih pet utrka sezone bilo 5:0 za Pereza, trend je bio jasan – tu je Perez bio uvjerljiv, kakvog bi i očekivali da će biti. Ali, ostatak sezone je ovakav: OCON, PEREZ, OCON, PEREZ, OCON, PEREZ, OCON, OCON, PEREZ, PEREZ, OCON.

        Za dečka koji ima 25 F1 utrka iza sebe naspram 130 Perezovih – može se reći da njegova sjena sve više pokriva Pereza jer nitko pri zdravom razumu od top ekipa neće razmisliti o Meksikancu kad može dobiti mlađeg vozača s većim potencijalom. Je li sad jasnije zašto Perez “pada”? Zato jer je u stadiju karijere gdje je sve izvjesnije kako je Force India njegov maksimalni domet, što se ne može reći za Ocona.



        9
        9

        0
  2. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Samo da danas bude zdrav…



    1
    1

    0
  3. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    tako mi je drago da nabija rogove perezu. ja bi njega recimo u ferari umjesto kimija nagodinu. mlad, ambiciozan, korektan, talentiran
    btw FI sa rozim gumama izgleda top



    5
    5

    0
  4. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Mislim da će od mlade garde Ocon prvi doći do naslova svjetskog prvaka. Da, čak i prije Verstappena. Mnogo je zreliji, ali ne i šonja, kompetitivan je ali i korektan.



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.