Vettel zadovoljan bolidom, ali predviđa tešku utrku

Vijesti

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Sebastian Vettel je u Singapuru osvojio svoj treći pole position ove sezone, uz dosta posla s obzirom na to da su mu za vratom cijelo vrijeme puhali bolidi Red Bulla. Austrijska momčad je bila najbrža na svim dosadašnjim slobodnim treninzima na uličnoj stazi Marina Bay, te u prvoj i drugoj kvalifikacijskoj rundi, no Ferrarijev vozač je ipak uhvatio najbolju startnu poziciju u Q3.

“Volim ovu stazu. Bolid je bio težak za vožnju, ali je živnuo te je postajao sve bolji kako je noć odmicala pa sam stvarno sretan što smo to odradili. Staza je nevjerojatna ako osjećati da bolid postaje življi i ako možete učiniti ono što želite. Znao sam da smo imali to u sebi, bilo je malo muke, ali sada sam jednostavno sretan”, rekao je Vettel.

No, Nijemac je svjestan da će sutra imati težak posao s obzirom na to da Verstappen i Ricciardo startaju s drugog i trećeg mjesta.

“Sutra je duga utrka, dečki u Red Bullu su jako brzi. Jučer smo imali tešku noć, večeras je ona bolja te sam siguran da će se bolid ponašati onako kako je danas, tako da bi trebalo biti bolje. Ali utrka će biti vrlo tijesna.”

Vettel u poretku vozača ima tri boda manje od Lewisa Hamiltona koji će sutra startati s pete pozicije.


Odgovor

1 komentar

  1. Blue Flag
    Seb05 Prikaži

    bit će puno posla za Ferarije sutra, Seb se mora obraniti od RB-ova, a Kimi zadržat Mercedese, prvenstveno Hamiltona iako bi bilo idealno da na startu prođe Ricciarda



    1
    1

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.