Button: Rosbergu je bolje da se ne žali preko medija

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Mercedes, Hamilton, Rosberg

Jenson Button je izjavio kako Rosbergovo “plakanje” u medijima uopće ne pomaže u borbi protiv Lewisa, već mu samo odmaže. Svjetski prvak iz 2009. i bivši timski kolega kaže kako će takve stvari samo još više ojačati aktualnog svjetskog prvaka. Naime, sve je počelo Rosbergovom optužbom poslije Vn Kine, kada je izjavio da ga je Hamilton usporavao tijekom utrke i time ugrozio njegovo mjesto. Mnogi su se nasmijali na tu izjavu, te rekli kako bi bilo bolje da Nico pokaže to na utrci, što mu je uostalom i Hamilton rekao. Britanac je izjavio:

“Pritužbe na press konferenciji i u medijima su nešto što će samo ojačati Lewisa. Možete ga dotući samo ako ga pobijedite na stazi, no ako on nastavi svoj niz pobjeđivanja, postat će još gori protivnik. Nico je nezadovoljan, i ima pravo biti, ali na koga može uprijeti prstom?”

Ni bivši vozač, Jochen Mass, ne misli mnogo drugačije:

“Čak i ako je Lewis usporavao Nica u utrci, ja bih zašutio i pokušao ga prijeći na stazi sljedeći put. Ja bih mu savjetovao da Lewisu odgovori na stazi.”

Jedno je sigurno. Nico je imao velike najave za nadolazeću sezonu, no s druge strane ga je dočekao hladan tuš u obliku Hamiltona, koji mu je uzeo sve pred nosom. Sljedeća utrka se vozi u Bahreinu, gdje su ova dvojica prošle godine vodili sjajnu borbu. Možemo li ove godine vidjeti nešto slično?


Odgovor

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Stari as Mass (slučajna rima :D) je dobro rekao, nek pokaže na stazi šta misli.
    Ali čini mi se da sve to ide k ovome, Barrichello – Webber – Rosberg…


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.