Wolff: Hamilton neće otići u Ferrari

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 16 komentara

Mercedesov šef Toto Wolff želi stati na kraj nagađanjima o prelasku Lewisa Hamiltona u Ferrari i kaže da je trostruki svjetski prvak sretan tamo gdje trenutno jest.

“Ne znam tko priča o Ferrariju i Lewisu, ali znam da nije nitko iz ekipe, kao ni Lewis,” kaže Wolff.

“Ono što je Lewis rekao jest da je Ferrarijev fan, kao što svi mi jesmo, te da je to ekipa za koju svaki vozač treba voziti. Točka.”

“On je na vrlo dobrom mjestu trenutno, vozi najbrži bolid, a to je Mercedes.”

“Imamo ugovor koji traje još godinu i pol. Osim toga, dosad smo imali najbolju dinamiku i ekipi. Svi razgovori van ekipe me se uopće ne tiču, nimalo.”

Hamilton u svojim izjavama nije bio toliko odlučan poput svog šefa i rekao je da ne zna što će se dogoditi za šest mjeseci.

Na upit da razjasni je li moguće čak i da ode iz Formule 1, Lewis je rekao:

“Mislim da u životu ne znate što će se dogoditi.”

“Trenutno volim voziti, a iako nije baš vjerojatno – nikad ne znate u kakvom ću mentalnom stanju biti tamo oko Božića. Nadam se da će biti dobro jer ću tada imati četvrtu titulu.”

“Čak i ako osvojim još jedan naslov – nikad to neće biti kao – u redu, sad mogu otići iz sporta.”

“Uvijek ću htjeti osvojiti više, a čak i kad prestanem voziti nešto unutar mene će htjeti još. Trenutno sam usredotočen na to da osvojim taj četvrti naslov.”


Odgovor

16 komentara

  1. Shell
    ferrari-bosna Prikaži

    I ne treba nam on
    U ferrariju vozi gospoda !!!



    34
    34

    0
  2. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Mislim da neće otiči sve dok je Mercedes još u kakvoj takvoj prednosti, a druga stvar je mislim da iako nama gledateljima bi bilo jako zanimljivo vidjeti njega i Vettela u istoj momčadi nažalost to nećemo vidjeti jer da bi to bilo nešto slično kao i one 2007. u Mclarenu s Alonsom, a Ferrari si to sigurno nebi dozvolio.



    9
    9

    0
  3. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Radije ću gledat Ferrari sa Vettelom kao viceprvake nego kao prvake sa hamiltonom.
    Hvala ti Christiane Wolfe ponudi mu milijarde samo neka ostane tamo gdje je.
    Neka skine Schumacherove rekorde ako treba, samo što dalje od Ferrarija.



    21
    21

    0
  4. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Za naslove se ostaje u Mercedesu.



    9
    9

    0
  5. Adrian Newey
    Renault Prikaži

    Ja msn da nijedan vozac na gridu nebi osa u neku drugu ekipo dok trenutni tim za koji vozi je vodeci. Da je FA osvaja naslove s Ferrarije osta bi, da je seb osvaja s RBom 2014 i on bi ostao gdje je. Ako imas dikojinaslov i vozis za ferrari vise vridi bit viceprvak nego pobjednik. Tako je FA steka vecinu fanova nego kad je osvaja 2005/6 s Renaultom. Al nikad se nezna u f1 ko ce di otic, a ako seb za jos 2,3 god ne osvoji naslov u ferrariju msn da ce otic mada ja to nebi osobno napravia s 4 naslova i bolidom u top 2 ekipe.



    7
    7

    0
  6. Lewis Hamilton
    smr201 Prikaži

    Možda, ali tek 2020 kada dođu nova pravila eventualno.
    Ja bi volio čisto da vidim reakciju Ferraijevaca koji su ga pljuvali zadnjih 10 godina :D



    10
    10

    0
  7. Adrian Newey
    Renault Prikaži

    Hahahhaha bilo bi zanimlji procitat komentare ? Ne kontan sta to znaci da u ferrariju voze samo gospoda. U ferrariju voze najbolji vozaci, samo neman pojma sta kimi tu jos radi al eto…valjda oni znaju bolje od mene. Ja bi isto nekako volia crnju vidit u ferrariju, prvi gangsta u ferrariju i crnac ako se ne varam ? Jos kad bi i s njima uspia osvojit titulu wow….



    3
    3

    0
  8. Rover
    zjurina Prikaži

    Riječi ti se pozlatile Mr.Wolff :-)

    & nadam se da je to definitivno također.



    1
    1

    0
  9. Formula1
    f1zd Prikaži

    Kad bi se to dogodili, a nadam se da neće, 90% tzv. Mercedesovih navijača (većinom iz Engleske) počeli bi navijati za tim po kojem sada seru…



    3
    3

    0
    • Fernando Alonso
      Lovro Andraka urednik Prikaži

      A Ferrarijevi navijači počeli bi navijati za čovjeka po kojem sad seru :prcnjau:



      9
      9

      0
      • Shell
        ferrari-bosna Prikaži

        Ne bi za njeg navijo nikad !
        Ponavljam, u ferrariju vozi gospoda
        Hamilton nije gospodin, ponasa se kretenski, bez uvrede ima pravo da radi sa sebe sta hoće, al neko sa onakvim nacinom zivota neće u ferrari.
        Ako ferrari bude imo dominantan bolid narednih sezona, nije im bitno ko će bit vozac, ja bi volio vettel-verstappen ili vettel-leclerc, oni će uzimat naslove.
        Npr sa mercovim bolidom.iz 2014 i marcus ericsson bi bio prvak



        3
        3

        0
      • Fernando Alonso
        Lovro Andraka urednik Prikaži

        Pa ni Vettel ni Alonso nisu bili ljubimci Tifosa prije nego su stigli u Ferrari, a na njih ste se sasvim dobro navikli, stoga nikad ne reci nikad :)



        8
        8

        0
      • David Croft
        Frantic Donator Prikaži

        @zemljače
        A šta ako bi ipak došao u Ferrari?
        Šta bi onda?
        Ako si već navijač isključivo Ferrarija.
        Nijedan vozač, koliko god ga ja ne volio (u datom momentu / uopšteno / konstatno) neće i ne može promijeniti moje navijanje za Ferrari.
        Naravno, ne bi volio da Lewis dođe u Ferrari, ali ako bi došao, Bože moj, interesi ekipe su iznad svega, pa brate mili, nek osvaja i titule, naravno (ako ima materijala za to).
        Ako sam mogao (zbog ekipe) drukati za Alonsa (a on mi je u datom momentu bio omraženiji od Lewisa), vala mogao bi i za Lewisa. Ni Vettel mi nije bio omiljen lik, (jer NAM je uzeo 2 titule u zadnjim trkama), a sad navijam za njega. Doduše, ipak mi je stekao malo “simpatičniju” reputaciju nego druga dvojica, prije nego je došao Ferrari.
        Pa, Kimi umalo nije uzeo titulu MSu 2003., zatim se “udostojio” pobijediti ga na Spa 2004., gdje je ovaj osigurao 7. titulu, itd,…., pa sam opek skako od sreće (ko dijete kad dobije novu igračku) kad je u Brazilu 2007. prošao prvi ciljem, Alonso 3., a Hamilton 7., sa krugom zaostatka.
        Kod mene je to isto kao i sa fudbalom. Meni neki jebeno dobar igrač (koji svima pa i “mojoj” ekipi zadaje užasne glavobolje) može biti iritantan, ali nemam ništa protiv da dođe u tu, “moju” ekipu. Vjerujem da je Ronaldo nervirao navijače Madrida (kao i većinu drugih), dok je igrao za United (sa svojim frizuricama, padanjem, glumom,….), ali mu sada mogu/trebaju dići spomenik. Ni sad, a ni ranije, niko nije mogao osporiti da je jebeno dobar igrač.
        Dakle, suštinska je razlika između onih što navijaju za ekipu i onih što navijaju za vozača je taj što će ekipe biti (osim ako ne zapadnu u dubiozu, pa nestanu sa F1 scene, ali nadam se da se to Ferrariju neće nikada desiti), a vozač kad ode u penziju, sretno, prijatno. I šta onda? Traži novog miljenika.
        I većinom “stariji” (u koje ubrajam i sebe) navijaju za ekipu, dok mlađi navijaju za vozača. Ima izuzetaka, naravno.
        Ja ne vidim ništa nenormalno u činjenici što ću “morati” drukati za Lewisa, ako bi prešao Ferrari, a trenutno “serem” po njemu (mada moje sranje i nije nešto veliko), kao što ne vidim ništa čudno ni u činjenici da će, u istom slučaju, čitava bruka Britanaca početi navijati za mrske im “digiće”.
        Sve gore navedeno je vezano za neke moje preferencije prema nekim vozačima, nevezane za njihove vozačke sposobnosti, koje su neupitne.
        Evo i Max me nervira(o). Dobro ima tu i malo RB politike, bilo je i protekcije od strane FIAe, pa i činjenice da je RB bio malo bolji od Ferrarija prošle godine, ali momak je materijal za višestrukog šampiona, te bi možda mogao, naravno uz odgovarajući alat, potući MSove rekorde (ako to već prije ne učine Hamilton ili Vettel).

        Edit
        Evo @croatic je dobro poentirao



        4
        4

        0
      • Blue Flag
        dFixxx3r Prikaži

        frantic je sve rekao

        upravo tako

        alonso mi je bio jako mrzak kad je došo
        al je vozio konjića vrhunski pa sam ga zavolio
        vettel ista priča. nisam ga mogo u crvenom smislit
        al gura taj ferari brutalno, alaj mu vera.

        nadam se da neće doć crnjo jer mi je anitpatičan. al jbga ferari je ferari.
        navija se za tim



        1
        1

        0
  10. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Naporni ste mi više s Hamiltonom koji ako nije na Sky-u onda svaki drugi članak o Luji.Predlažem da se u Mercedes stavi Palmer i nova zvijezda je na radost Britanaca rođena,pa nek se to veličanje podjeli sa 2,zapravo sa 3 jer se sada,prelaskom u Mercedes i Bottasa nešto pita.



    1
    1

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.