MON
ŠPA

Horner: Sainz može ići ako dobijemo pravu ponudu

Red Bullov šef Christian Horner se osvrnuo na priče oko odlaska Carlosa Sainza iz Toro Rossa, koje su se intenzivirale kada su se pojavile informacije da Renault želi usluge mladog Španjolca što je prije moguće. Horner tvrdi da Sainz može napustiti kamp austrijske momčadi, ali samo ako dobiju dobru ponudu. U suprotnom, 22-godišnjak će pod okriljem Red Bulla ostati do kraja 2019.

“Sainz ima ugovor s Red Bullom i preostalo je još dvije godine. Vrednujemo ga kao imovinu, a imovina ima vrijednost. Prema tome, ako neka momčad izrazi želju za njim, ili ako on poželi otići negdje, tada nešto što ima vrijednost mora imati priloženu cijenu”, rekao je Red Bullov šef i nastavio.

“Ako je netko spreman poslati ponudu, mi bismo je naravno uzeli u obzir. Ali, ponuda bi trebala sadržavati značajnu vrijednost jer smo uložili u Carlosa. Nećemo samo prepustiti tu imovinu.”

Što se tiče Red Bulla, mjesta za Sainza tamo neće biti sljedeće godine.

“Ricciardo i Verstappen su u potpunosti zaključani i ne postoji dovoljno visoka cijena za njih dvojicu. Sebastian Vettel vjerojatno drži ključ tržišta vozača ovoga trenutka, ali u Red Bullu neće biti promjene vozačke postave.”

Horner je potvrdio da Ricciardov ugovor istječe krajem sljedeće sezone.

Komentiraj

1 komentar

  1. Renault Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Bilo bi bolje za Renault da ga kupe nego s palmerom se vucarat na 11mistu. A smatran da je sainz vozac za malo jaci tim.

    3    0
Povratak na vrh

Anketa

Koga bi iduće sezone voljeli vidjeti u Ferrariju?

Rezultati

Loading ... Loading ...