F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo dobio kaznu za VN Velike Britanije

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniel Ricciardo morat će startati pet mjesta niže od osvojene pozicije u današnjim kvalifikacijama, budući da je njegova ekipa FIA-i prijavila da su promijenili mjenjač. Isti problem ima i Valtteri Bottas, a isti takav zadesio je i Lewisa Hamiltona na prošloj prvenstvenoj utrci.

Inače, Australac je (uz Vettela) skupio najviše bodova u zadnjih pet utrka te je konstantno bio na postolju, točnije od VN Španjolske do prošle utrke u Austriji. Ovaj će vikend to biti nešto teži zadatak.

Za ovaj vikend kaznu još ima Fernando Alonso, koji će kao i u Kanadi startati s posljednje pozicije.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Lewis Hamilton 44 Crash Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    A u pm.. Bas se ponado da ce oba bika bit ispred Bottasa..    1

    0