Rosberg: Lewis me usporavao u utrci; Hamilton: Moj posao nije paziti na Rosbergovu utrku

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Hamilton, Rosberg, Mercedes

Situacija u Mercedesu se prilično zaoštrila. Hamilton vozi sjajno i Rosberg nema odgovor na njegove vožnje, pa je svoje frustracije preselio na press konferenciju poslije utrke. Nijemac od početka sezone nije našao recept kako biti blizu Lewisu, a tek mu je ovog vikenda pošlo za rukom biti dovoljno brz u kvalifikacijama da ugrozi pole position, koji mu je izmaknuo za četiri stotinke. No, u utrci je i dalje ista priča. Nico je blizu, ali nikako da se približi Hamiltonu i napadne, izgleda kao da ga drži na uzici.

“Lewis, zanimljivo je kako si mislio samo na sebe dok si bio na vrhu poretka. Vozio si sporije i ugrozio moju utrku, Sebastian mi se došao jako blizu. To mu je dalo priliku da ode ranije u boks, stoga sam ga morao pokrivati. Zbog toga mi je zadnji stint morao biti prilično dug, pa sam pri kraju totalno potrošio gume. To je to od mene, frustriran sam jer je moja utrka bila ugrožena.”

Nije trebalu dugo čekati na Lewisov odgovor, koji je bio jednostavan, kratak i jasan:

“Moj posao nije brinuti za Nicinu utrku. Fokusirao sam se na sebe i nisam nikoga usporavao. Da je Nico htio, mogao me probati prestići, ali nije.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.