Alonso na starijoj Hondinoj specifikaciji u ostatku vikenda

Vijesti

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 3 komentara

Bolidi McLaren Honde su uoči VN Austrije opremljeni najnovijom, trećom specifikacijom pogonske jedinice koju je Fernando Alonso testirao na treninzima u Azerbajdžanu. No, Japanci su pronašli problem s MGU-H jedinicom na bolidu broj 14 nakon drugog slobodnog treninga, pa su u njegov MCL32 ugradili stariju i već korištenu Hondinu specifikaciju.

“Prošle noći smo uočili problem s Fernandovim MGU-H. Promijenili smo njegovu pogonsku jedinicu; sve nove komponente su korištene tijekom prethodnog GP-a pa neće biti kazni. Motor s unutarnjim izgaranjem će biti specifikacija broj dva s drugog dana u Azerbajdžanu”, kažu iz Honde.

Stoffel Vandoorne je treći slobodni trening završio na 13. mjestu, a njegov momčadski kolega Alonso dvije pozicije niže.

 


Odgovor

3 komentara

  1. Davor7 Prikaži

    stara ili nova potpuno je svejedno jer obje nisu dovoljno dobre. ponavljam iz dana u dan da mi je nevjerojatno to sto jedna firma poput honde ne moze sastaviti konkurentni motor u 3 godine, ali mi je jos nevjerojatnije da je boullier jos uvijek sef mclarena



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.