Hulkenberg zadovoljan Renaultovim programom za 2018.

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Renaultov direktor Cyril Abiteboul je nedavno rekao da će tim stručnjaka iz Viry-Chatillona za sljedeću sezonu ponovno promijeniti koncept pogonske jedinice, a njegov vozač Nico Hulkenberg sada dodaje da Francuzi dobro napreduju s pripremama za 2018. Nijemac je stoga optimističan po pitanju šansi svoje momčadi naredne sezone.

“Razvojni program za 2018. i bolid se pripremaju već neko vrijeme. Prema tome, očigledno je da je on prilično napredovao. Postoje neki dobri znakovi. Zaostatak za vodećima je velik pa trebamo puno performansi.”

“Stvari su uvijek relativne, što ciljate, a kod nas je to da sljedeće godine budemo dobrano unutar top 10 cijelo vrijeme, ne samo top 10, vjerojatno top 8, stalno. Zato moramo napraviti veliki korak kako bismo opravdali očekivanja.”

Kada je riječ o tekućoj sezoni, Hulk dodaje:

“Mislim da je osvajanje bodova u ostatku ove sezone ono na što ciljamo. Teško je, nama se treba sve to poklopiti, trebamo napraviti stvarno dobar posao, ponekad trebamo malo sreće i pomoći, druge da ispadnu.”

“To je ono na što se moramo fokusirati. Ali mislim da se momčad kreće u pravom smjeru. Puno je dobrih stvari koje dolaze u kasnijem dijelu sezone. Svi znakovi su dobri i ohrabrujući. Radi se samo o tome da naporno radite.”

Isto tako, Nico je istaknuo kako Red Bull, momčad koja također koristi Renaultov motor, puno bolje napreduje po pitanju bolida i šasije.

“Red Bull je jedna od top momčadi. Njihova stopa razvoja je impresivna od početka sezone, mislim da su do sada napravili velike korake prema naprijed. I mi smo također, ali očito ne poput njih. Sigurno još nismo na toj razini.”

Nico Hulkenberg trenutno drži 11. mjesto u poretku vozača s 18 bodova, isto koliko ima i Renault na osmom mjestu u prvenstvu konstruktora.


Odgovor

2 komentara

  1. Formula1
    f1zd Prikaži

    E moj Nico…da nisi prihvatio ovo sad bi vjerojatno bio u Mercedesu…



    3
    3

    0
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Za Kubicu.

    “And insiders say he has since driven the team’s simulator and been as quick in it as lead driver Nico Hulkenberg:,



    2
    2

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.