Massa želi nastaviti karijeru u Formuli 1

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 7 godina 1 min 1 komentara

Felipe Massa izjavio je kako bi bio sretan kad bi nastavio svoju F1 karijeru 2018. Massa se krajem 2016. povukao iz Formule 1 kako bi se u Williamsu oslobodilo mjesto za Lancea Strolla, međutim, Bottasov odlazak u Mercedes prekinuo je Massinu mirovinu prije nego je uopće počela.

Brazilac je u 7 utrka ove sezone 4 puta osvajao bodove (dva šesta i dva deveta mjesta) te s 20 bodova trenutno drži 10. mjesto u vozačkom poretku.

U kolumni koju piše za Motorsport portal Massa je napisao kako već razmišlja o idućoj sezoni i kako ne bi imao ništa protiv toga da je provede u Formuli 1.

“Kako se sredina sezone bliži, neizbježno je prebacivanje priče na 2018. Već sam se počeo susretati s pitanjima medija o mojim planovima za budućnost – pogotovo za sljedeću godinu.”

“Osjećam se dobro, sretan sam s onim što radim i imam sjajne odnose s cijelom organizacijom Williamsa. Plus, iznad svega toga, znam da sam i dalje konkurentan, što je najbitnije.”

“Stoga na temelju toga, bio bih sretan kad bih nastavio s onim što sam uvijek htio raditi – a to je utrkivati se u F1.”


Odgovor

1 komentar

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.