Wolff odbacio Jordanove tvrdnje o Mercedesovom odlasku

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 7 godina 1 min 5 komentara

Eddie Jordan ranije je izjavio kako očekuje da će Mercedes kao momčad napustiti Formulu 1 nakon 2018. te da će u sportu ostati uključeni samo kao dobavljač motora. Smatra kako Mercedes nakon trogodišnje dominacije može ići samo silaznom putanjom i da je povlačenje tvorničke momčadi najlogičniji potez.

“Recimo to ovako: imao sam poduži razgovor s dr. Zetscheom u Monaku. Rekao sam mu svoje ideje i misli i nije mi ostavio dojam da su one pogrešne. Ali on očito nije išao u detalje.”

Toto Wolff odgovorio je na Jordanove izjave. Proglasio ih je neosnovanim i naglasio kako momčad planira ostati u F1 barem do kraja 2020.

“Monako je mjesto gdje ljudi vole tulumariti i čini se da je netko malo pretjerao s tim”, rekao je Wolff. “Izjave su potpuno neosnovane i ne predstavljaju ništa drugo osim ‘nestašnih’ spekulacija pojedinca.”

“Mercedes ima čvrste ugovore za sudjelovanje u Formuli 1 do kraja 2020. i trenutno pregovara o sljedećem konkurentskom ciklusu s novim vlasnicima sporta.”

 


Odgovor

5 komentara

  1. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Pa naravno, bilo bi ludo da se jedna ekipa povuče nakon što je osvojila 3 vozačka i konstruktorska naslova u zadnje 3 godine, a tek tamo 2021. godine dolazi veča promjena pravila pa onda je puno logičnije da se povuku, ali do tad tko živ tko mrtav.



    1
    1

    0
  2. Alfa Romeo
    ferrari Prikaži

    Jedino je Ferrarai siguran daljnjih sto godina…



    8
    8

    0
  3. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Jordan, skroz neupućen tvrdi 018 a Wolff ga demantira s 020.Jaka razlika čudo jedno. :facepalm:



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.