Toro Rosso zadovoljan Renaultovim napretkom

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 0 komentara

Scuderia Toro Rosso je krajem prošle godine staru specifikaciju Ferrarijeve pogonske jedinice zamijenila najnovijom Renaultovom, a šef momčadi je zadovoljan performansama njihovog francuskog partnera. Talijanska momčad se trenutno nalazi na petom mjestu konstruktorskog poretka, ispred Williamsa i tvorničke momčadi Renaulta.

“Renault radi male korake”, rekao je šef Franz Tost. “Prije svega, moraju sve imati pod kontrolom što se tiče pouzdanosti. Ne smijemo zaboraviti da je Renault došao s potpuno novim dizajnom motora, a za to treba vremena. Svi znamo da su pogonske jedinice jako komplicirane te sam uvjeren će nam s drugom polovicom sezone pružiti jako dobar i snažan motor.”

“Moram reći da smo do sada jako sretni s Renaultovim performansama.”

Njihova sestrinska momčad Red Bull posljednjih tjedana ne hvali posebno napredak svog partnera, a na pitanje dijeli li i on neke od tih frustracija, Tost odgovara:

“Nema frustracije. Uvijek ovisi o tome odakle dolazite. Prošle godine smo imali godinu dana stari motor, a sada smo sretni što imamo ovogodišnji. Kao što sam maloprije rekao, uvjeren sam da će Renault napraviti korake prema naprijed koje su obećali.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.