Binotto: Ferrari SF70H je bolid za sve staze

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 15 komentara

Ferraijev tehnički direktor Mattia Binotto vjeruje da je rezultat u Monaku prikaz svestranosti ekipinog SF70H. Nakon prve 1-2 pobjede u zadnjih sedam sezona, Ferrari je preuzeo vodstvo u konstruktorskom poretku te bježi drugoplasiranom Mercedesu 17 bodova. Niki Lauda nahvalio je Binottoa početkom sezone, rekavši da je napravio sjajan posao u vezi novog Ferrarija.

“Ovosezonski uspjesi pokazali su da je SF70H bio veoma dobro pripremljen za sve uvjete kojima smo prisustvovali tijekom trkaćih vikenda, posebno na stazama koje su zahtjevale veliku razinu downforcea. Možemo zaključiti da se naš auto ponaša dobro na svim tipovima staza. Sada gledamo prema naprijed, svjesni smo važnosti daljenjeg razvoja bolida i napretka kroz sezonu. Trenutno ne gledamo kakvo je stanje u poretku, još je dug put pred nama i tek ćemo na kraju sezone doznati tko će izaći kao pobjednik.”


Odgovor

15 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Mene još više veseli činjenica da ih uopće ne interesira trenutno stanje u poretku. Ide se utrka po utrku pognutih glava, samo rad rad i rad. Pokušali su malo prodrmati Ferrari preko medija onom pričom o Sebu i Mercu, a nedavno i ona priča Pirelli-Ferrari. Ne dira njih živa sila ove sezone…… Forza Ferrari!



    22
    22

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Tim koji zna svoj posao, tim koji ne ferma ni 5% izjave poput dogovora s Pirellijem, tim koji je zasluzeno najbolji ove sezone ? Svaka cast timu za kojeg prvi put nakon dosta vremena vidim kao “tim” a ne pojedince…Ferrari ?



    21
    21

    0
  3. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Head Down & Feet on the Ground… with taste of pizza all’arrabbiata ! :D

    Evo, već sam ogladnio… kao Seb pobjeda.



    14
    14

    0
  4. Alfa Romeo
    ferrari Prikaži

    Bravo za Ferrari,rekao sam lani da jedino Ferrari može u ovom trenutku skinut dominaciju Mercedesa….čak počinje i Red Bull biti sve bliži no trebat će još koja utrka za vidjeti kakav je Red bull.



    3
    3

    0
  5. Shell
    ferrari-bosna Prikaži

    Mnogi su bili otpisali ferrari prosle godine, da će ferrari propast, neće bit konkurentan, merc ii rb će biti daleko ispred, cak da će ih i mclaren preteć….
    Sad se mogu pokrit usima



    12
    12

    0
  6. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Čestitke Dr. Egon Spengler!



    6
    6

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.