Haas: Top momčadi zaslužuju veće novčane nagrade

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 0 komentara

Šef Haas F1 Teama smatra da najjače momčadi Formule 1 zaslužuju veće novčane nagrade u vidu posebnih bonusa na temelju njihovog povijesnog statusa, iako se takvoj raspodjeli protive neke momčadi. Gene Haas nema ništa protiv ‘pravednije’ raspodjele, ali smatra da bi se status i uspjeh također trebali računati u ovom procesu.

“Mislim da moramo biti jako oprezni kada je riječ o raspodjeli novca jer postoje neke momčadi na vrhu koje su provele 50 godina u Formuli 1, koje su zaradile neka prava kada je riječ o načinu na koji se novac dijeli. Ne kažem da momčadi s dna ne zaslužuju više, nego tvrdim da momčadi s vrha zaslužuju više.”

“Ne možete samo proizvoljno distribuirati jer, iskreno, pobjede bi se trebale nagrađivati. To ne bi trebala biti struktura socijalističkog tipa.”

“Nažalost, momčadi nisu u dobroj poziciji da bi govorile kako se novac treba raspodijeliti, jer mi nismo vlasnici Formule 1.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.