Ricciardo: Mislim da smo pogriješili u strategiji

Vijesti

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Daniel Ricciardo se nije proslavio danas u kvalifikacijama jer se kvalificirao tek na peto mjesto iako se činilo da Red Bull ima tempa za bolje pozicije.

“Definitivno smo imali više tempa od pete pozicije gdje sam ja. Jednostavno nismo složili krug u Q3. Plan je bio odraditi sve u prvom mjerenom krugu, ali za to je potreban žestok instalacijski krug. To nismo uspjeli jer smo upali u promet. Bilo je mjesta iza mene i možda smo mogli pričekati još malo pa da uđem na praznu stazu, ne znam zašto nismo.”

“Frustriran sam. Ovdje si ne smijemo dozvoliti ovakve pogreške. Mislim da je prilično jasno što smo mogli bolje napraviti. Očigledno, pogledat ću još malo što se dogodilo, ali čini mi se vrlo jasna situacija”

“Pokušat ćemo sutra dati sve od sebe. Čini se da je jasno, bilo je mjesta iza mene, ne znam zašto nismo čekali s mojim izlaskom.”

Max Verstappen je bio puno bolje raspoložen od Ricciarda. Nizozemac se kvalificirao na 4. poziciju, s čak pola sekunde prednosti ispred timskog kolege.

“Mislim da je ovo otprilike brzina bolida, možda smo mogli izvući još malo gripa na prednjem kraju bolida, ali to je to.”

“Vidjet ćemo što ćemo napraviti sutra, procijenit ćemo gdje ćemo biti nakon prvog zavoja i onda ćemo znati što treba napraviti,” zaključuje Verstappen.


Odgovor

1 komentar

  1. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    “Mislim da je prilično jasno…”

    “…čini mi se vrlo jasna situacija”

    “Čini se da je jasno…”

    Hm, čini mi se da ipak nije bilo jasno :D



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.