Ocon impresioniran prvim vožnjama u Monaku

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 0 komentara

Force Indijin vozač Esteban Ocon je jučer prvi puta jednosjedom kružio ulicama Monaka te je impresioniran viđenim. Mladi Francuz je jučer tijekom dva slobodna treninga odvozio ukupno 85 krugova na Circuit de Monaco, uz 10. vrijeme na prvom i 15. na drugom treningu.

“Bilo je to moje prvo iskustvo u Monaku te sam impresioniran. Nije lako biti ovdje prvi puta u F1 bolidu, ali mogao sam odraditi solidnu količinu krugova i učiti o stazi.”

“Ujutro sam išao korak po korak i osjećao sam se zadovoljno ostvarenim. Na drugom slobodnom treningu sam pokušavao malo više pritiskati te sam u par navrata završio češajući zidove. Srećom nije bilo veće štete pa sam mogao nastaviti s našim programom. Veselim se povratku u bolid u subotu kada ćemo vidjeti gdje stojimo u kvalifikacijama.”

“Ovo je stvarno posebno mjesto i ovdje uvijek osjećam dašak povijesti. Grad je zauvijek povezan s Formulom 1 i to je trenutno utrka broj jedan u godini. Vozačima daje veliki nalet adrenalina, a isto je i navijačima koji gledaju. Svi znaju da je ovo veliki izazov.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.