Rosberg: Gledati VN Monaka sa strane će biti emotivno

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 3 komentara

Akutalni svjetski prvak Formule 1, Nico Rosberg, kaže da će za njega utrka u Monaku biti veoma emotivna. Nakon što je u 11 nastupa na VN Monaka osvojio tri pobjede, dva pole positiona te jedno drugo mjesto, Nico Rosberg će po prvi put biti gledatelj najglamuroznije utrke u F1 kalendaru. Ovogodišnja utrka u Monaku bit će prva na kojoj će se pojaviti “odbjegli” prvak, a evo što kaže o tome.

“Monako će za mene biti vrlo emocionalna utrka zato jer sam zatvorio poglavlje u mojoj karijeri gdje se nalazi toliko sjećanja i emocija. Sada dolazim na ovu stazu kao svjetski prvak, to će biti nevjerojatno. Općenito osjećam potpuno ispunjenje u smislu moje karijere koju sam završio na veoma visokom nivou.”

“Za mene je to bila najbolja stvar koju sam mogao učiniti i vraćanje u Monako kao gledatelj će biti jako posebno. To je staza na kojoj sam imao najviše uspjeha i bit će lijepo ponovno vidjeti sve ljude koji su me bodrili tijekom mojih nastupa ovdje. Siguran sam da će biti nevjerojatno.”

Nico Rosberg pobijedio je tri puta uzastopno u Monaku, što je pošlo za ruku samo Grahamu Hillu te Ayrtonu Senni.


Odgovor

3 komentara

  1. Shell
    ferrari-bosna Prikaži

    Sve u svemu, misljenja sam da on fali ovu sezonu, pa nek prica ko sta hoće



    22
    22

    0
  2. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    nico je zakon



    9
    9

    0
  3. zigorec Prikaži

    Zavidim mu na svemu što je postigao u karijeri, uključujući i na hrabrosti da ode kada je na vrhu. Po meni, to je znak mudrosti i skromnosti: ostvario je svoj davni cilj. Nema potrebe dokazivati se pa bilo to što mu drago, da li drugi naslov prvaka, drugi milijun, drugi auto, druga kuća, što god. On zna da je svoje napravio i to mu je dosta.



    12
    12

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.