F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Nova liverija za Haas

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haas je prije nekoliko trenutaka na društvenim mrežama objavio nove boje za svoj VF17. Najveća promjena je više sive boje, dok je crvena gotovo izbačena. Dodana je bijela na krilima, nosu te na kraju peraje, koju su u Haasu stilski zgodno doradili. Pitanje je još hoće li nova liverija donijeti malo brzine :)

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  50 nijansi sive…  9

  0
 2. Pastor Maldonado pero Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  HANS pa ti si siroče  2

  0
 3. Narain Karthikeyan F1 Karthikeyan Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Kako mene zivcira ova rijec liverija.  27

  0
  • Williams Montoya Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   Joj i mene. Neznam kako bi opisao, kao da je neko sa srpskog probao nešto “prevest”. Misli da oni kažu LIVREJA, što mi i odgovara njihovom jeziku, dok mi ovo naše baš bezvezno zvuči


   0

   0
   • zigorec Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Slažem se s obojicom, to je toliko nakaradna riječ da bode u oči. Normalno bi bilo prevoditi rječju “boje”, a u ovom konkretnom (formula 1) značenju može se prevoditi i rječju “izgled”, iako to nije doslovan prijevod. Inače, livreja ni po čemu nije srpska riječ. To je romanizam, a u hrvatskom je livreja značila svečanu i službenu uniformu ali ne ovlaštene službene osobe kao što su vojnici i policajci, već odjeću primjerice vozača automobila (u ono doba kada vlasnik nije vozio već je imao svojeg vozača), ili vratara na ulazu u zgradu ili hotel. Dakle, svečana uniforma, ali ne državna već privatna. Danas se smatra arhaizmom u tom smislu.    3

    0
  • Blue Flag dFixxx3r Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   jednostavno – “dizajn”


   0

   0
 4. Mercedes Jester Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Odličan…  3

  0