Kvyat krivi Magnussena za sudar u Barceloni

Vijesti

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Daniil Kvyat tvrdi da je Magnussen očito kriv za sudar na utrci u Španjolskoj, inzistirajući da se Kevin zabio u njega, iako su suci kasnije nesreću proglasili kao trkaći incident.

Srećom, Toro Rosso je prošao bez ikakvih posljedica, dok je Magnussenov Hass zaradio puknutu gumu odmah nakon incidenta, i bio je prisiljen u boks.

Incident je završio bez ikakvih kaznenih bodova; Kvyat je zadržao deveto mjesto i osvojio bodove prvi put ove sezone, dok je Magnussen završio bez bodova na 14. mjestu.

“On se zabio u mene i zaradio probušenu gumu. Bio sam za dužinu auta ispred njega, pokušao se ubaciti i zabio se u mene. Ne vidim razloga zašto bi trebao razgovarati s njim,” rekao je Daniil.

Guenther Steiner stao je u Magnussenovu obranu izjavom da je to bio trkaći incident. Pohvalio je i suce na utrci, koji su kaznili samo Vandoornea, iako je bilo nekoliko incidenata.

“Sve bi bilo dobro da nisam zaradio probušenu gumu. Razočaravajuće, mogli smo osvojiti bodove s oba bolida,” rekao je  Magnussen, čiji je momčadski kolega Grosjean profitirao njegovom nesrećom završivši tako u bodovima – na 10. mjestu.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.