Ricciardo zadovoljan postoljem unatoč zaostatku od 75 sekundi

Vijesti

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 2 komentara

Red Bull je u španjolsku pristigao s ogromnim očekivanjima, bilo je glasina da je bolid brži za sekundu od “starog” RB13, no sve što su dobili je hladan tuš i najveći zaostatak ove sezone za pobjednikom. Iako je postolje osvojeno, osjećaj je kao da Red Bull sada još više kaska za Mercedesom i Ferrarijem, i to na stazi koja bi im trebala odgovarati. Daniel Ricciardo je ovim trećim mjestom osvojio svoje prvo postolje ove sezone te prešao timskog kolegu Maxa Verstappena u ukupnom poretku. Sada je peti te ima 37 bodova.

“Dobar je osjećaj ponovno biti na postolju. Imali smo sreće danas zbog Valtterijevog odustajanja. Bili smo četvrti i onda je u on upao u probleme, ne znam kakve. Ali za sada ćemo uzeti ono što nam se nudi te je lijepo ponovono biti na postolju. Zbilja sam sretan što sam mogao ponovno prskati šampanjcem. Vrijeme je dobro, rekli su da će kišiti, ali bilo je dobro, dobili smo malo sunca.”

Red Bull se i dalje nalazi na trećem mjestu u poretku konstruktora, 81 bod iza Ferrarija, dok se prednost nad Force Indijom smanjila na 19 bodova.


Odgovor

2 komentara

  1. Max Verstappen
    DaveGilmour Prikaži

    Bio sam optimističan nakon jučerašnjih kvalifikacija u kojima je Verstappen zaostao “samo” pola sekunde za Hamiltonom, no danas je uslijedio hladan tuš. Čini se da će se morat zadovoljiti petim i šestim mjestima ove sezone osim u slučaju kakva potopa ili apsolutnog kaosa.
    Šteta, nadao sam se da će Max upisati još koju pobjedu ove sezone.



    2
    2

    0
  2. seva Prikaži

    jes max nece imati pobjeda vise



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.