Ricciardo nezadovoljan nakon što je za Verstappenom zakasnio pola sekunde

Vijesti

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Nakon što se moglo pročitati da će Red Bull u Barcelonu donijeti ogromne nadogradnje koje će ih lansirati točno u borbu za sam vrh poretka, kvalifikacije su pokazale da se nije puno toga promijenilo. Zaostatak za poleom kod Verstappena je nešto veći od pola sekunde, ali ono što je zabrinjavajuće za Ricciarda jest da on kasni 0,469 za svojim timskim kolegom.

To je bilo dovoljno za 6. mjesto, ali Red Bull ne može biti zadovoljan.

“Nismo očekivali da ćemo doći tu i osvojiti pole, koliko god se nadali. Teško je reći, ja mislim da sam ja još uvijek 1 sekundu daleko od polea. Max je nešto bliže. Pronaći ćemo još nešto malo,” rekao je Ricciardo.

“Ja sam danas gubio puno u posljednjem sektoru, to još moramo razumjeti. Bili smo prilično kompetitivni u prvom i drugom sektoru.”

Toliko priče o nadogradnjama i početku europskog dijela sezone, a na vrhu ista priča:

“Rekao bih da su Mercedes i Ferrari još uvijek korak ili dva ispred nas. Moramo raditi na tome i pokušat ćemo shvatiti što se dogodilo u posljednjem sektoru.”

Ricciardo je gubio puno vremena upravo u tom dijelu staze kao i brojni drugi vozači, ali misli da problem nije u gumama:

“Kad vam nedostaje brzine u nekom sektoru nikad niste zadovoljni s bolidom, ali ne znam, mislim da gume nisu odlazile, čini se kao da smo se malo mučili u sporijim zavojima. Napravili smo određene promjene i nadam se da će sutra biti bolje.”


Odgovor

2 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Mali Max je zvijer. Polagano dobija ekipu na svoju stranu.



    8
    8

    0
  2. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Gledam jučer intervju sa njima. Max je izuzetno zreo. Izjave su mu odmjerene, iskrene, realne. Dok Daniel pomalo leti na sve strane sa svojim procesom razmisljanja. Zbunjuje sa vizijom skore budućnosti. Naravno, ovo nije ključno i vjerovatno subjektivno od mene ali da imam priliku ulagati novac i očekivati povrat išao bih na Verstapena 100%



    5
    5

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.