Mallya: Force Indijin fokus je četvrto mjesto u poretku konstruktora

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 0 komentara

Force India krenula je neočekivano dobro u novu sezonu Formule 1. Nakon što su prošle dvije sezone imali poprilično teške početke, sada drže četvrto mjesto u poretku konstruktora s 13 bodova više od petoplasiranog Williamsa, ali i 26 manje od trećeplasiranog Red Bulla. No, ta pozicija niti nije trenutni interes indijske momčadi, barem prema riječima Viyaja Mallye.

“Možemo biti prilično zadovoljni početkom ove sezone. S novih 14 bodova na VN Rusije nastavili smo sa osvajanjem bodova na svakoj sezonskoj utrci, čime smo utvrdili četvrto mjesto u poretku konstruktora. Ponosan sam na momčad i posao koji obavljamo. Uzimamo ono što nam se pruža te iskorištavamo trkaću inteligenciju. Sergiova nevjerojatna konstantnost nastavila se 14. uzastopnom utrkom u bodovima, dok je Esteban osvojio najbolji rezultat svoje karijere.”

“Želimo zadržati četvrto mjesto u poretku konstruktora. Naše planiranje nadogradnje bolida nastavit će se u Barceloni i nadam se da možemo napraviti slijedeći korak naprijed s VJM10.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.