Carey: Ecclestone je sputavao Formulu 1

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Chase Carey je optužio Bernieja Ecclestonea da je sputavao Formulu 1 dok je bila pod njegovom kontrolom. Bernie je smijenjen s čelne funkcije nakon što je Liberty Media na njegovo mjesto postavila upravo Chasea Careya.

Carey je iznenađen potencijalom Formule 1, smatra da može postati znatno veća i popularnija. No, po njegovom mišljenju, bila je sputavana od strane Ecclestonea.

“Želim govoriti samo “da”, koja korist od neke ideje ako će odgovor na nju biti “ne”. Sve to samo stvara frustracije. Ima mnogo stvari koje nismo uradili, a treba uraditi. Stekli smo dojam da ovaj sport nije upravljan kako je trebalo njime upravljati posljednjih šest godina. Bernie je preuzeo ovaj posao prije par desetljeća, i prodao ga za 8 milijardi dolara. Bernie treba pokupiti sve zasluge, uradio je dobar posao. Ali, danas sport treba reklamirati, a to do sada nije obavljano,” rekao je Carey

Jedan od problema koje pogađaju F1 je Bernijevo implementiranje kratkoročnih rješenja, umjesto da razvija strategiju za napredak kroz duži period.

“Više nas brine gdje će biti F1 za tri godine, nego za tri mjeseca. Bernie je uvijek bio fokusiran na kratkoročnost, a naš cilj je graditi dugoročne ciljeve,” nadodao je Chase Carey.


Odgovor

1 komentar

  1. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Za sada nova ekipa medijskih vlasnika imaju nevjerojatnu sreću sa početkom ove sezone koja se poklopila njihovim preuzimanjem prava. Vidjet ćemo kako će im biti u koži kad zagusti… i kad budu trebali donositi brze odluke u suradnji sa odborom i FIA-om koji su ispolitizirani do bola.

    Otvaranje “piratluka” koji nije dopuštao Berni je za nas gledatelje za svaku pohvalu… no što kasnije sa onim stvarima na koje ne mogu tako lako utjecati. ;)



    7
    7

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.