F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Romain Grosjean novi direktor GPDA

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haasov vozač Romain Grosjean je naslijedio Jensona Buttona na poziciji jednog od direktora Udruge GP vozača. Grand Prix Drivers’ Association ima tri direktora, od kojih je jedan i predsjednik Udruge. To su Sebastian Vettel i Alexander Wurz (predsjednik).

Buttonov odlazak je logičan s obzirom na to da je Britanac otišao u mirovinu krajem prošle godine. Članovi Udruge su prošlog vikenda u Rusiji održali glasovanje na kojem je odlučeno da će Buttonovu ulogu preuzeti Romain Grosjean.

“Ponosan što su me moji kolege izabrali za direktora GPDA. Mi trkaći vozači nemamo uvijek isto mišljenje, ali kao grupa smo ujedinjeni u želji za najboljim u našem sportu”, rekao je Francuz.

Alexander Wurz je ovom prilikom zahvalio Buttonu za sav posao koji je odradio od 2013. kada je postao direktorom Udruge, te je zaželio dobrodošlicu novom članu.

“Bilo je zadovoljstvo raditi s Jensonom jer je uvijek interese vozača i sporta stavljao na prvo mjesto. Hvala JB za sav trud!”

“Romain je posljednjih godina bio dosta aktivan GPDA član. Ima puno energije i misli oko našeg sporta, a Sebastian i ja želimo dobrodošlicu velikom pojačanju odbora Udruge GP vozača”, rekao je Austrijanac.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. David Croft Frantic Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ko sindikalci :rofl:
  Ili ko stranački uhljebi u javnim preduzećima.
  Čuj 3 direktora, od kojih je jedan “precje`nik”. :mrgreen:  4

  0
 2. Fernando Alonso Alen13ASC Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Zanimljivo, Roman je ljuti protivnik ideje halo i shield zaštite. Baš me interesuje kakva će biti atmosfera u toj udruzi uoči Monze i Singapura kada se bude testirao shield.  3

  0
 3. Sebastian Vettel 5 Perica9 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Bar su složni  2

  0
 4. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Kud ovog kmecavca.


  0

  0