Vettel se nada bržem Red Bullu

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 2 min 5 komentara

Sebastian Vettel se nada da će se Red Bull pridružiti Ferrariju I Mercedesu, nakon najavljenih nadogradnji ekipe iz Milton Keynesa za VN Španjolske. Red Bullov trenutni bolid iz nekog razloga jednostavno nije dovoljno dobar iako smo svi očekivali da će Adrian Newey sa svojom dizajnerskom ekipom napraviti novo malo remek djelo. Sad kad se pokazalo da ova varijanta nije uspjela – marljivo rade na velikim nadogradnjama, koje bi im trebale omogućiti prijeko potrebni downforce.

Daniel i Max zasad ne mogu parirati vodećima, ali nadaju se da će se to promijeniti u Barceloni. U Sočiju smo opet vidjeli blisku borbu između Ferrarija i Mercedesa, a za dva tjedna ćemo saznati hoćemo li dobiti troboj.

“Mislim da će biti tijesna borba između nas i Mercedesa, nadam se da će se pridružiti i Red Bull. Kruži puno glasina o njihovim nadogradnjama. Oni su jak tim, znaju napraviti brz bolid, tako da nije pitanje hoće li, nego kad. No, što prije se to dogodi bit će zanimljivije. Siguran sam u našu ekipu, imamo prave ljude i pravi alat za napredovati. Ipak, ovisi i o drugima što oni rade,” rekao je Sebastian Vettel.

Red Bullov šef Christian Horner priznaje da njegov tim nije u zavidnoj situaciji, ali jedva čeka da vidi što će postići u Barceloni.

“Sami sebi smo zadali težak zadatak, ali cijeli tim je fokusiran na to, i nadamo se da ćemo na idućoj utrci vidjeti napredak,” rekao je Horner.


Odgovor

5 komentara

  1. Formula1
    f1zd Prikaži

    A i on ga pomalo sere. Tako je bilo i s Hamiltonom na početku sezone pa vidimo u kojem smjeru ide.



    4
    4

    0
  2. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Lijepo je htjeti drugome dobro, ali ne vidim kako bi to za njega bilo dobro… Red Bullovci su za sada nemocni, ali ako dobiju bar malo kompetitivnosti, bit ce ko dvije osice s kojima klinč moze biti neugodan… u redu, bit ce i Mercedesima, ali ako bude praksa da Mercedesi uzimaju prvi startni red, Red Bullovci ce biti blize njima za ugrožavanje u najosjetljivijem dijelu utrke – startu…



    7
    7

    0
  3. Dan Gurney
    CrashOverride Donator Prikaži

    Tesko da ce neto rec da zeli slabije konkurente :)
    Ista prica za koju je on stalno na presicama zaj**bavo Rosberga i Hama kad su oni pricali da se nadaju ce Ferrari bit blizi..



    3
    3

    0
  4. zigorec Prikaži

    Normalno je da ŽELI jači Red Bull jer bi Mercedesovi vozači imali borbu s 2 bolida više, što znači da bi se u idealnim slučajevima (po Ferrari) ti Red Bullovi mogli naći ispred Mercedesa, a to ide u prilog Vettelu.



    5
    5

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.