Massa: Vettel se zaista voli žaliti

Vijesti

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 4 komentara

Sebastian Vettel je u posljednjim krugovima VN Rusije davao sve od sebe kako bi sustigao Valtterija Bottasa i dobio priliku za napad. U jednom trenutku im se na putu našao Felipe Massa koji je prije toga drugi puta morao otići u boks, a Ferrarijev vozač je imao nešto teži posao oko obilaska za čitav krug.

Nijemac se preko radija još jednom požalio na ponašanje jednog od svojih kolega te mu je čak pokazao i srednji prst prilikom prestizanja. Vettel se kasnije nije pravdao da je to bio razlog zašto je utrku završio na drugom mjestu, dok Massa s druge strane tvrdi da je Sebastianu ostavio dovoljno prostora i vremena.

“On se nikada ne žali preko radija?”, našalio se Brazilac i zatim nastavio. “Ostavio sam mu kompletnu unutrašnju stranu. Popustio sam prije četvrtog zavoja, a on nije želio proći. Vidio sam da se uplašio ubaciti unutra. Bio sam potpuno s lijeve strane. Pustio sam ga odmah nakon toga.”

“Uglavnom, on se zaista voli žaliti.”

Felipe je također iskoristio priliku da bivšem momčadskom kolegi čestita na prvoj pobjedi u Formuli 1.

“Jako sam sretan zbog njega, zaslužuje to. Možda ljudi ne pričaju o njemu onako kako bi trebali. Kada je potpisao ugovor, odmah sam rekao da će učiniti dobar posao, i to sada radi”, rekao je Massa o Bottasu.


Odgovor

4 komentara

  1. Williams
    DoDo13 Prikaži

    Williams je danas imao dobru utrku da Filipe nije morao u boks zbog probušene gume, ali pokazali su da imaju brzinu.



    11
    11

    0
  2. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Mislim da je Felipe mogao propustit oboje na džentlmentskiji nacin…. Zapravo sam i ocekivao to od njega iskusnoga. Nije mogao stici Hulka ispred, a jos manje je bio u opasnosti od Sainza iza. Ja bi osobno više usporio na startno-ciljnoj i propustio oboje u tiru…
    Ok, sumnjam da bi Vettel prestigao Bottasa, ali svejedno, upalo je u oko…
    A Vettelove reakcije poslije su npr. džentlmentske… Pogotovo jos i nacin na koji je cestitao Bottasu. A u utrci, “srednjaka” bi dobio i od mene…



    14
    14

    0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Ja navijam za Alonsa i stvarno nekada nisam Vettela mogao vidjeti a pogotovo slušati proslave ili žalbe na team radio ali ovaj puta je bio u pravu. Aman kada je uspio ući napokon u DRS zonu Bottasu Massa ga je vratio van te DRS zone (1sec zaostatka). Da li bi uspio proći Bottasa? pa sa obzirom da nitko nikoga nije preticao tokom utrke možda jedino ako bi Bottas pogriješio jer staza ne dopošta preticanja tako da sumnjam da bi se išta promjenilo ali kako si ti rekao mogao je Massa to odraditi korektnije i pustiti obojicu odmah jer za njega to nije bilo od nikakvog značaja. Bottas je zaslužio pobijedu no mislim da bi i za nas gledatelje bilo bolje da smo možda vidjeli nekakav pokušaj napada nego ovako. Nakon utrke je isto postupio korektno i to je to. Massa bi trebao biti svijestan da je pomogao Bottasu da riješio utrku prije kraja jer nakon toga više šanse nije za Vettela bilo bez obzira što je ostalo malo do kraja. Pa bi i samim time trebao razumjeti kad nekoga blokira na ovakav način da bi mogao dobiti pokoji prst u prolazu. I nek se zna i ja bi mu ga pokazao a vjerujem i mnogi drugi.



      5
      5

      0
  3. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    Uništio je jedinu mogućnost dobre borbe u inače grozno dosadnoj taktičkoj utrci



    2
    2

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.