Hulkenberg: Nisam impresioniran nadogradnjama

Vijesti

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 1 min 0 komentara

Nakon što je Renault došao u Soči s novim prednjim krilom, očekivana su poboljšanja u dugim stintovima. No Nico Hulkenberg nije impresioniran. Nijemac nije zadovoljan kako se bolid ponašao u petak tijekom simulacije utrke.

Nove nadogradnje su posljedica lošeg balansa u utrci ovogodišnjeg RS17, očekivano je da će ih nadogradnje pogurati jedan korak dalje.

„Nisam impresioniran dugim stintovima i balansom koji sam imao. Imamo posla da sve posložimo za utrku u nedjelju. Teško je reći koliko su nam nadogradnje ovdje pomogle, staza je drukčija od one u Bahreinu. Moramo raditi s onim što imamo, a to što imamo sada baš i nije najbolje, ali ga moramo pokušati poboljšati.“ Izjavio je Hulkenberg.

Jolyon Palmer, bio je nešto pozitivniji od momčadskog kolege

„Zadovoljan sam kako se bolid ponaša, i mislim da idemo u dobrom smjeru, možda samo trebamo malo ugladiti postavke. Osjećaj za volanom je bio dobar, bolid je puno konzistentniji nego u Bahreinu i zadovoljan sam performansama“


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.