Vettel: Bit će Mercedes u redu, danas nisu pokazali ništa

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 1 min 1 komentara

Ferrari je na oba današnja treninga postavio najbrže vrijeme, na prvom Raikkonen, a na drugom Vettel. Na drugom slobodnom treningu Bottas i Hamilton su ostvarili treće i četvrto najbolje vrijeme.

Vettel je uvjeren da je razlika u brzini između Ferrarija i Mercedesa „umjetna“ i očekuje da će Mercedes sutra biti znatno brži. Ovo nije prvi put ove sezone da Vettel navodi kako Mercedes namjerno sakrivaju svoju brzinu.

„Mislim da će oni biti dobro. Ova staza im jako odgovara i bit će jaki sutra. Ovo izgleda kao Mercedesova staza, naravno nisu pokazali sve što imaju danas, tako da razlika koju vidite između nas je umjetna“, rekao je Vettel.

Vettel kaže da je on imao solidan dan, uspio je napredovati kako je vrijeme odmicalo. Na prvom treningu se borio složiti dobar krug i čak se izvrtio na stazi.

„Mislim da možemo biti zadovoljni, ali ne sasvim. Loše smo započeli jutros, zaletjeli smo se sa supersoft gumama i nisam nikako uspio postići brzinu. Pred kraj sam popravio tempo, ali sigurno možemo iscijediti još iz bolida, samo moramo vidjeti gdje.“


Odgovor

1 komentar

  1. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    2,30 koef. na bottasa protiv vettela u kvalama u ss…izazovno.



    4
    4

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.