Vandoorneu kazna od 15 mjesta za VN Rusije

McLarenov vozač Stoffel Vandoorne je tijekom prvog slobodnog treninga imao nove probleme s pogonskom jedinicom pa su mehaničari ponovno morali mijenjati određene elemente.

Podsjetimo, oba McLarenova vozača su nakon velikih problema s MGU-H u Bahreinu dobili poboljšanu verziju iste za VN Rusije, nakon što je ona testirana tijekom sezonskog testa na Bahrain Internationalu prošlog tjedna. Međutim, Honda je primijetila problem na Stoffelovom MCL32 krajem prvog slobodnog treninga pa će u njegov bolid morati ugraditi nove komponente.

U Hondi nisu 100% sigurni što je uzrok kvara, ali sumnjaju na MGU-K. Budući da između prvog i drugog treninga nema dovoljna vremena kako bi se zamijenili elementi pogonske jedinice pojedinačno, Honda će promijeniti kompletnu pogonsku jedinicu u Vandoorneovom bolidu.

Belgijac je za ovaj trkaći vikend već dobio četvrti MGU-H i četvrti turbopunjač, što je maksimalan broj pojedinog elementa za čitavu sezonu Formule 1 koja se ove godine sastoji od 20 utrka. Budući da je dobio novu pogonsku jedinicu, to znači i peti po redu MGU-H i turbopunjač, odnosno 15 mjesta za nedjeljnu VN Rusije (10 mjesta za prvo uzimanje pete komponente nekog od elemenata pogonske jedinice, i 5 mjesta za uzimanje pete komponente nekog drugog elementa pogonske jedinice).

A iza nas su tek tri od 20 utrka ove sezone…

F1puls je otvorio svoj webshop. Jednostavno, brzo i jeftino do majica s F1 motivima.Leave me alone!- Pogledaj majice i cijene
- Najprodavanija majica

Komentiraj

5 komentara

 1. D10S Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ma nisu oni dobili poboljšanu nego pogoršanu verziju MGU-H jedinice


  0

  0
 2. rudi Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  a glupe li kazne gospe ti.najbolje bi bilo da su in poručili nemojte ni dolazit u Rusiju.ionako su ajme još in samo tribaju ovakve kazne.harakiri tribaju izvršit ovi japaneri. a šta možeš,lako je meni laprdat.  2

  0
 3. hrcfaca Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Mogao bi ove godine Mclaren postaviti novi rekord barem po prekoračenju pogonskih jedinica.  5

  0
 4. AlOnSoF14 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Nažalost svakako bi startovao među zadnjima…  13

  0
 5. Frantic Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Počelo je…..  8

  0
Povratak na vrh

Čitaj portal bez reklama i doniraj za život servera

Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...