Hasegawa: Rusija će za nas biti još jedan izazovan vikend

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 9 komentara

Yusuke Hasegawa se nada da je McLaren-Honda riješila neke od problema s pouzdanošću koji su ih mučili proteklih tjedana, ali također kaže da je ispred njih izazovan vikend.

“Nakon razočaravajućeg vikenda u Bahreinu imali smo jako puno posla na testiranjima na istoj stazi. Ekipa je naporno radila da bi implementirala neke od protumjera kako bismo se borili s problemima oko MGU-H.”

“Smatramo da je drugi dan testiranja potvrdio da idemo u dobrom smjeru jer je Stoffel zabilježio 81 krug. To je dokaz velikog truda i odlučnosti ekipe.”

McLaren ove godine još nijednom nije vidio oba svoja bolida u cilju, a prošle godine im je Soči relativno dobro odgovarao i pokušat će isto ponoviti i ovaj put.

“Imali smo oba bolida u bodovima prošle godine, naravno da ćemo se potruditi ponoviti taj rezultat.”

“No, moram napomenuti da će ova utrka biti još jedan izazovni vikend za nas.”

“Konfiguracija staze je takva da ima dugačke pravce u kombinaciji sa zavojima od 90° što predstavlja stop-start način vožnje, a to naglašava balans menadžmenta energije. Otključavanje potencijala snage motora i korištenje goriva će također biti ključ.”

“Marljivo ćemo raditi na slobodnim treninzima da nađemo pravi setup i nadamo se dobrim performansama.”


Odgovor

9 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    alonso5 Donator Prikaži

    Marljivo radite da svom motoru dodate puno snage jer ovo sto sad prikazujete je blacene samih sebe iz vikenda u vikend iz godine u godinu.
    Samo poboljsajte motor i nece bit nikakvih problema.



    7
    7

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ne moze se rec na temelju 81 kruga (NAPOMENA: s istim motorom koji je dan prije crko nakon 2 kruga) da idete u dobrom smjeru….Dobar smjer ce bit kad mi vidimo ono sto ste i vi sami najavljivali….Realno je bilo ocekivat da ce te imat snage kao i Merc u 2016 sto je i sam Hasegawa rekao, ali vi nemate cak ni to tako da mislim da dok ne pocnete ispunjavat svoje najave, koje su uzasno neprecizne, ne idete u pravom smjeru….Nas pogled na “pravi smjer” su bile pobjede i postolja u kracem roku (ne bas prva sezona, ali dosad su postolja vec trebala stic) ali ne i kojekakvo veselje za 81 krug sto je Merc znao radit u prijepodnevnom dijelu testa…



    11
    11

    0
  3. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    da mi je kuna za svaku ovu izjavu…



    8
    8

    0
  4. Formula 1
    data Prikaži

    veliki izazov ce biti u cetvrtoj od 4 utrke umiroviti auto. aj odite vise. dosta je vasih slagvorta i valjanja iz supljeg u prazno.



    3
    3

    0
  5. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Jeben izazov. Traje već treću sezonu.
    Manje PR bullshita, a više japanske glave dolje i rad, rad i samo rad.
    Da nisu u stanju nakon tri godine napraviti neki pomak (pogotovo sad kad nema onih token sranja) ja jednostavno ne vjerujem.



    5
    5

    0
  6. Ferrari
    pero iz bukurešta Prikaži

    Nema više ni onih fanova koji su po portalima uvjeravali ljude kako je Alonso dobro odlučio i kako ovaj McLaren već 2016 prijeti Mercedesu…



    4
    4

    0
  7. Monisha Kaltenborn
    Faststone Prikaži

    “Otključavanje potencijala snage motora i korištenje goriva će također biti ključ.” Dajte više otključajte taj motor pobogu.



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.